Ο Δήμος Τρικκαίων βραβεύει τον ΑΟΤ Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων στέκεται δίπλα στον ΑΟΤ και τον βραβεύει. Την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα – Εθνικός Φιλιππιάδας, στι Ο Δήμος Τρικκαίων στέκεται δίπλα στον ΑΟΤ και τον βραβεύει. Την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα – Εθνικός Φιλιππιάδας, στι Rating: 0

Ο Δήμος Τρικκαίων βραβεύει τον ΑΟΤ

Ο Δήμος Τρικκαίων βραβεύει τον ΑΟΤ

Ο Δήμος Τρικκαίων στέκεται δίπλα στον ΑΟΤ και τον βραβεύει. Την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα – Εθνικός Φιλιππιάδας, στις 4 μ.μ. ο Δήμαρχος Τρικκαίων, εκπροσωπώντας τους τρικαλινούς, θα επιδώσει τιμητική – αναμνηστική πλακέτα για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Με αυτή την πλακέτα, εκτός από τα συγχαρητήρια του κάθε φίλαθλου τρικαλινού, θα εκφραστεί η συμπαράσταση όλων των τρικαλινών στην προσπάθεια της ομάδας για να ανέβει κατηγορία.
Ο Δήμος Τρικκαίων καλεί τους τρικαλινούς φιλάθλους να βρεθούν την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο, για να ευχαριστήσουμε και να στηρίξουμε τον ΑΟΤ της καρδιάς μας.

 

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας