Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί αλυσίδα καταστήματος για φιλανθρωπική προσφορά Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων καταβάλει μια μεγάλη και συνεχή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων. Σ’ αυτή την προσπάθεια έχει πολ Ο Δήμος Τρικκαίων καταβάλει μια μεγάλη και συνεχή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων. Σ’ αυτή την προσπάθεια έχει πολ Rating: 0

Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί αλυσίδα καταστήματος για φιλανθρωπική προσφορά

Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί αλυσίδα καταστήματος για φιλανθρωπική προσφορά

Ο Δήμος Τρικκαίων καταβάλει μια μεγάλη και συνεχή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων. Σ’ αυτή την προσπάθεια έχει πολύτιμους αρωγούς τους φορείς της κοινωνίας, οι οποίοι επιδεικνύουν περισσή ευαισθησία και προσφέρουν στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ένας εκ των φορέων που βοήθησε πρόσφατα το κοινωνικό έργο του Δήμου είναι η «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.», η οποία, σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε!», πρόσφερε εικοσιπέντε (25) δωροεπιταγές των τριάντα (30) ΕΥΡΩ στη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης προκειμένου αυτές να διατεθούν σε οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση της «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.» και στη Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε!» και ευχόμαστε να γίνει η πόλη μας, με την αρωγή πολιτών και φορέων, σημείο αναφοράς για την ευαισθησία και την ανθρωπιά της.

 

 

                                                                         Από το γραφείο του Αντιδημάρχου

                                                                    Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης

                                                                                     Σταύρου Τραγάνη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή