Ο Δήμος Τρικκαίων θα τιμήσει τον μεγάλο Β. Τσιτσάνη Reviewed by Momizat on . Στις 18 Ιανουαρίου 2015 η πόλη των Τρικάλων και ολόκληρη η χώρα, θα γιορτάσουν την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου μας δημιουργού, Βασίλη Τσιτ Στις 18 Ιανουαρίου 2015 η πόλη των Τρικάλων και ολόκληρη η χώρα, θα γιορτάσουν την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου μας δημιουργού, Βασίλη Τσιτ Rating: 0

Ο Δήμος Τρικκαίων θα τιμήσει τον μεγάλο Β. Τσιτσάνη

Ο Δήμος Τρικκαίων θα τιμήσει τον μεγάλο Β. Τσιτσάνη

Στις 18 Ιανουαρίου 2015 η πόλη των Τρικάλων και ολόκληρη η χώρα, θα γιορτάσουν την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου μας δημιουργού, Βασίλη Τσιτσάνη. Οι εκδηλώσεις για την εκατονταετηρίδα θα διοργανωθούν από τον Δήμο Τρικκαίων, με έναν και μόνο στόχο: να αναδειχθεί συνολικώς η προσφορά των έργων του συνθέτη – στιχουργού – δεξιοτέχνη, βασιζόμενοι στη ρήση του Γιάννη Τσαρούχη, ότι «ο Τσιτσάνης είναι η μόνη απόδειξη ότι έχουμε πολιτισμό».

Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, η πρόεδρος του Κέντρου Ερευνας – Μουσείο Τσιτσάνη, κ. Εφη Λεβέντη και ο καλλιτεχνικός του διευθυντής, κ. Στ. Καραγιώργος.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη χάραξη της στρατηγικής και της πορείας που θα ακολουθηθεί το επόμενο διάστημα, μέχρι την έναρξη των εκδηλώσεων. Συζητήθηκαν ζητήματα για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών, αλλά και για την πρόοδο τρων εργασιών στις παλιές φυλακές, όπου θα στεγαστεί το Κέντρο. Ο στόχος είναι, ένα τμήμα του κέντρου να είναι έτοιμο και να εγκαινιαστεί την επόμενη χρονιά, προκειμένου να συνδεθεί με τις εκδηλώσεις για τα εκατόχρονα του Βασίλη Τσιτσάνη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή