Ο Δήμος Τρικκαίων τίμησε τη μνήμη της μεγάλης μαέστρου Τερψιχόρης Παπαστεφάνου Reviewed by Momizat on . .Εκδήλωση τιμής στην Τερψιχόρη Παπαστεφάνου,  τη Μαέστρο της θρυλικής «Καλλιτεχνικής Χορωδίας Τρικάλων», διοργανωσε ο Δήμος Τρικκαίων. Η Αντιδημαρχία Πολιτ .Εκδήλωση τιμής στην Τερψιχόρη Παπαστεφάνου,  τη Μαέστρο της θρυλικής «Καλλιτεχνικής Χορωδίας Τρικάλων», διοργανωσε ο Δήμος Τρικκαίων. Η Αντιδημαρχία Πολιτ Rating: 0

Ο Δήμος Τρικκαίων τίμησε τη μνήμη της μεγάλης μαέστρου Τερψιχόρης Παπαστεφάνου

Ο Δήμος Τρικκαίων τίμησε τη μνήμη της μεγάλης μαέστρου Τερψιχόρης Παπαστεφάνου

.Εκδήλωση τιμής στην Τερψιχόρη Παπαστεφάνου,  τη Μαέστρο της θρυλικής «Καλλιτεχνικής Χορωδίας Τρικάλων», διοργανωσε ο Δήμος Τρικκαίων. Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η «Επιτροπή 2021» του Δήμου Τρικκαίων, σε συνεργασία με το «Μουσείο Τσιτσάνη» μας θύμισαν τη μεγάλη προσφορά της χορωδού στον πολιτισμό, όχι μόνο των Τρικάλων, αλλά και ολόκληρης της χώρας. 

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου: “Με γεμάτο φεγγάρι βρεθήκαμε επιτέλους και πάλι όλοι μαζί, τραγουδήσαμε, τιμήσαμε την Τερψιχόρη Παπαστεφάνου και τη θρυλική της Χορωδία Τρικάλων. Η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου μας μίλησε για τη μητέρα της και η Δημοτική Χορωδία μας ταξίδεψε με τους “Ελεύθερους Πολιορκημένους”.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή