Ο Δήμος Τρικκαίων «υιοθέτησε» τις Ροβιές Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/8/2021 αποφάσισε την υιοθέτηση του χωριού Ροβιές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Ο Δήμος Τρικκαίων με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/8/2021 αποφάσισε την υιοθέτηση του χωριού Ροβιές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Rating: 0

Ο Δήμος Τρικκαίων «υιοθέτησε» τις Ροβιές

Ο Δήμος Τρικκαίων «υιοθέτησε» τις Ροβιές

Ο Δήμος Τρικκαίων με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/8/2021 αποφάσισε την υιοθέτηση του χωριού Ροβιές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του δήμαρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, το θέμα εισήλθε ως έκτακτο στο δημοτικό συμβούλιο και ομόφωνα αποφασίστηκε ο Δήμος Τρικκαίων να υιοθετήσει τις Ροβιές Ευβοίας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και κάτοικος των Ροβιών, Γιώργος Σταμούλος, ευχαριστεί μέσω του evima.gr τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων: «Ευχαριστώ δημόσια τον δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου για την απόφαση στήριξης στο χωριό μου τις Ροβιές όπου τις υιοθέτησαν με απόφαση τους σε έκτακτο δημοτικο συμβούλιο. Έμπρακτα αποδεικνύουν την στήριξη τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε μετά την καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά στις Ροβιές».

Τα έγγραφα της απόφασης του Δήμου Τρικκαίων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή