Ο Δήμος Φαρκαδόνας διοργανώνει δράσεις ενημέρωσης για τον Καρκίνο Reviewed by Momizat on .   Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με την στήριξη της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Πολιτισμού διοργαν   Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με την στήριξη της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Πολιτισμού διοργαν Rating: 0

Ο Δήμος Φαρκαδόνας διοργανώνει δράσεις ενημέρωσης για τον Καρκίνο

Ο Δήμος Φαρκαδόνας διοργανώνει δράσεις ενημέρωσης για τον Καρκίνο

 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με την στήριξη της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13/2/2019 διοργανώνεται ομιλία με τίτλο ¨Τα νεότερα δεδομένα για το κάπνισμα¨ με ομιλήτρια την επίκουρο καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κα Μαρία Τόλια στον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείου Φαρκαδόνας και ώρα 11:00 π.μ. Παράλληλα, θα υπάρχει ενημέρωση για την δωρεά του μυελού των οστών από την ομάδα SAVE MORAS, η οποία θα ξεκινήσει από το χώρο του δημοτικού συμβουλίου και θα μεταφερθεί στην πλατεία της Φαρκαδόνας. Τέλος, θα υλοποιηθεί μια ακόμη δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του πεπτικού στις 20/2/2019 για την οποία θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή