"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το Ζάρκο Τρικάλων «Η πραγματική αντιπολίτευση γίνεται εδώ, στα μπλόκα του αγώνα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κυρίαρχο θέμα οι πλημμύρες και τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα, καθώς το Ζάρκο έχει δεχθεί σκληρά πλήγματα από τις πλημμύρες του 2023 αλλά και από τον σεισμό τον Μάρτιο του 2021.

Οπως κατήγγειλαν οι Γ. Σδραλής πρόεδρος της κοινότητας και Λ. Τσέκας πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων, οι αγρότες αδυνατούν ν’ ανταποκριθούν στο δυσθεώρητο κόστος παραγωγής. Παρούσες και οι γυναίκες της περιοχής, από την Επιτροπή Γυναικών Φαρκαδόνας, να εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στον αγώνα των αγροτών, να καταγγέλλουν πως πέντε μήνες μετά την πλημμύρα δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο ανακούφισης απ’ τις πληγές τους και δηλώνουν πως «χωρίς αγρότες δεν υπάρχουν χωριά, δεν υπάρχει φαί». «Ζούμε και θα πεθάνουμε στα κοντέϊνερς», ήταν η κραυγή αγωνίας μιας πλημμυροπαθούς, ζητώντας να μην ξεχαστούν οι πληγέντες.

Ο Δ. Κουτσούμπας από την πλευρά του, κατήγγειλε την κυβέρνηση που δεν έχουν προχωρήσει τα μέτρα για την αποκατάσταση των πλημμυροπαθών και των σεισμοπαθών, ενώ σημείωσε πως τα αντιπλημμυρικά έργα που προωθούνται, είναι με βάση τη λογική κόστους – οφέλους, προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων και όχι για τις λαϊκές ανάγκες, σημειώνοντας πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την διεκδίκηση μέτρων αποκατάστασης και πρόληψης από τις φυσικές καταστροφές.

     

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης