Ο Δημήτρης Πουλικάκος και η Σπυριδούλα στον «Μανδραγόρα» Reviewed by Momizat on . Προφανώς δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Δημήτρη Πουλικάκο & την ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, που επισφραγίζοντας μια μακροχρόνια φιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να Προφανώς δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Δημήτρη Πουλικάκο & την ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, που επισφραγίζοντας μια μακροχρόνια φιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να Rating: 0

Ο Δημήτρης Πουλικάκος και η Σπυριδούλα στον «Μανδραγόρα»

Ο Δημήτρης Πουλικάκος και η Σπυριδούλα στον «Μανδραγόρα»

Προφανώς δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Δημήτρη Πουλικάκο & την ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, που επισφραγίζοντας μια μακροχρόνια φιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν στους φίλους τους μια χειμαρρώδη αναδρομή τραγουδιών που τους έχουν επηρεάσει, συγκινήσει, σημαδέψει.

Ο «θείος Νώντας» ή Μήτs.o.s. κατά κόσμων Δημ Πουλικάκος κι οι Βασίλης & Νίκος Σπυρόπουλος με 3 μικρόφωνα & 3 κιθάρες σένα εγχείρημα που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν «ένα ακόμη πρόγραμμα» αλλά μάλλον ένας δημόσιος απολογισμός, μια ανοιχτή έκθεση, ένα ταξίδι στον χρόνο, μια περιπέτεια χωρίς προκαθορισμένη εξέλιξη & τέλος.

Από το Δέλτα του Μισισιπή ως τα ανήλιαγα υπόγεια της Κυψέλης…
Προπώληση 8 Ευρώ στο ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ.

Είσοδος 10 Ευρώ

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.30.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή