Ο Δημ. Κουρέτας (και) στο «Ποτάμι» του Στ. Θεοδωράκη… Reviewed by Momizat on . Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, έχει πλούσια δράση. Επιστημονική  και ευρύτερη. Επίσης ασχολείται ιδιαίτερα με τα κοινά, με την Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, έχει πλούσια δράση. Επιστημονική  και ευρύτερη. Επίσης ασχολείται ιδιαίτερα με τα κοινά, με την Rating: 0

Ο Δημ. Κουρέτας (και) στο «Ποτάμι» του Στ. Θεοδωράκη…

Ο Δημ. Κουρέτας (και) στο «Ποτάμι» του Στ. Θεοδωράκη…

Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, έχει πλούσια δράση. Επιστημονική  και ευρύτερη. Επίσης ασχολείται ιδιαίτερα με τα κοινά, με την πολιτική.

Μερικές από τις δράσεις και πρωτοβουλίες στις οποία συμπράττει . Ως γνωστόν, είναι στο απερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ως επικεφαλής παράταξης στις εκλογές του 2010. Επίσης είχε ηγηθεί και ψηφοδελτίου σε Νομαρχιακές εκλογές, με την στήριξη του μικρού τότε Συνασπισμού.

Κατά τη διάρκεια της θητείας Κ. Αγοραστού, στο Περιφερειακό Συμβούλιο  υπήρξε σύγκλιση και έτσι ο κ. Κουρέτας  θα είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη.

Επίσης, σημειώνεται πως σε ό,τι αφορά στα δημοτικά της Λάρισας,  προήδρευσε στο οργανωτικό συνέδριο της παράταξης «Νέα Λάρισα» του κ. Ντ. Διαμάντου.

Σε γενικότερο επίπεδο, στο παρελθόν είχε σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης, ακούσαμε τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη να αναφέρει το όνομα του κ. Κουρέτα ανάμεσα σε «ονόματα προσώπων που στηρίζουν ή απλώς συμβουλεύουν το «Ποτάμι».

Βάσει των παραπάνω, μπορούμε πλέον να ορίσουμε εκ νέου το περιεχόμενο της φράσης: «πάθος για την πολιτική»…

Πηγή larissanet.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή