"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.2 C
Trikala

Ο Διοικητής

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ.Παρθένης, ήπιε φανερά προβληματισμένος μια τζούρα βαρύ καφέ πιάνοντας το κεφάλι του με τα δύο χέρια .

Ήταν σίγουρος  ότι μετά τα τελευταία συμβάντα με τον αξονικό τομογράφο , στο ίδρυμα που προΐστατο , δρουν   πέμπτη φάλαγγα και  σαμποτέρ .

Aν και απόφοιτος του πλέον διάσημου πανεπιστημίου του Ανατολικού μπλοκ , το πνεύμα του καταδρομέα από την εποχή των Ιμίων κυριάρχησε μέσα του και δεν θα επέτρεπε ποτέ την διαιώνιση αυτής της κατάστασης .

Κοίταξε το πορτραίτο του Άρη Βελουχιώτη στο τοίχο του γραφείου του και ούρλιαξε γεμάτος αυτοπεποίθηση στις δύο γραμματείς του .

Πάρτε μου στο τηλέφωνο το σύντροφο Υπουργό τώρα ,είναι επείγον διέταξε.

Αφού ανέλυσε στο κ.Πολλάκη την ζοφερή πραγματικότητα που λυμαίνεται το Γ.Ν.Τ. και χωρίς να παραλείψει για άλλη μια φορά να  τονίσει την πολύτιμη συνεισφορά  και την πίστη του στη κυβέρνηση ,πήρε το πράσινο φως για την άμεση λήψη δραστικών μέτρων, μαζί με τους θερμούς χαιρετισμούς του Κρητικού πολιτικού ,στο σύντροφο Σάκη και τη συντρόφισσα Ρωρώ.

Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, πήρε το κινητό  και κάλεσε την ευρισκόμενη σε άδεια ,έμπιστη του εκπρόσωπο των εργαζομένων  κ. Σταυρούλα Κόσυβα και με συνωμοτικό  ύφος της ανακοίνωσε ότι την χρίζει άμεσα Διευθύντρια της νέας Υπηρεσίας Αντικατασκοπείας και πληροφοριών που ιδρύει στο Νοσοκομείο .

Ζητώντας ευγενικά από την συνεργάτη του, να δώσει τους χαιρετισμούς  στο θείο Βασίλη Νάκη , έκλεισε ανακουφισμένος το τηλέφωνο και έγειρε ήρεμος στη πολυθρόνα του .

Πριν προλάβει να απολαύσει λίγες στιγμές γαλήνης συνειδητοποίησε ότι πρέπει να φύγει .

Ο αγώνας για την βουλευτική έδρα είναι μακρύς και επίπονος .

Πήρε ευλαβικά τη γκλίτσα του που είχε πάντα πίσω από τη πόρτα και κατευθύνθηκε προς το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο ,λέγοντας  στον προσωπικό του   σοφέρ να τον πάει στο Γαρδίκι .

Οι συνάδελφοι του Bασίλης Αναγνωστόπουλος και Ιωάννης Κουτσονάσιος ο ιατρός, τον περίμεναν για τρελά κέφια στο πανηγύρι .

Μαυρογιαλούρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης