Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» έξω από τη ΔΟΥ για τον ΕΝΦΙΑ Reviewed by Momizat on . Έξω από τη ΔΟΥ και τις τράπεζες της Καρδίτσας βρέθηκε ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» δηλώνοντας πλήρη αντίθεση στο νέο σκληρό χαράτσι που ονομάζεται ΕΝΦΙΑ Έξω από τη ΔΟΥ και τις τράπεζες της Καρδίτσας βρέθηκε ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» δηλώνοντας πλήρη αντίθεση στο νέο σκληρό χαράτσι που ονομάζεται ΕΝΦΙΑ Rating: 0

Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» έξω από τη ΔΟΥ για τον ΕΝΦΙΑ

Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» έξω από τη ΔΟΥ για τον ΕΝΦΙΑ

Έξω από τη ΔΟΥ και τις τράπεζες της Καρδίτσας βρέθηκε ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» δηλώνοντας πλήρη αντίθεση στο νέο σκληρό χαράτσι που ονομάζεται ΕΝΦΙΑ. Ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Αναστασόπουλος και τα στελέχη της παράταξης Ηλ. Τσιαμαντάς, Δ. Σιωρόπουλος και Ν. Καλυβιώτης συμμετείχαν στην κινητοποίηση που οργανώθηκε από κοινωνικές, παραγωγικές και αυτοδιοικητικές συλλογικότητες του νομού, ενάντια στη νέα φοροληστεία.

Ο κ. Αναστασόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «ο ΕΝΦΙΑ πρόκειται για ένα νέο, υπερ-πολλαπλάσιο μάλιστα, χαράτσι από εκείνο της ΔΕΗ το οποίο καλούνται να πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες νοικυριά και άνθρωποι χωρίς ή με πενιχρό εισόδημα. Πρόκειται για φόρο παράλογο, άδικο, αντισυνταγματικό, μη ανταποδοτικό και αντι-αναπτυξιακό που οδηγεί σε ραγδαία εξαθλίωση μεγάλα κοινωνικά στρώματα της χώρας. Τη στιγμή που 2,5 εκατομμύρια έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και 3 εκατομμύρια βρίσκονται σε αυτό το όριο! Δεν ζητάμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την κυβέρνηση να τον πάρει πίσω. Δεν έχουμε όμως αυταπάτες: Ο ΕΝΦΙΑ δεν θα φύγει αν δεν φύγει η μνημονιακή κυβέρνηση που με την πολιτική της βυθίζει την ελληνική οικονομία και την κοινωνία στο απόλυτο τέλμα».

Γραφείο Τύπου «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία»

30-09-2014

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή