Ο «Δρόμος ανατροπής για τη Θεσσαλία» πλάι στους ανθρώπους του μόχθου Reviewed by Momizat on . Στο Κεραμίδι στην Πηνειάδα, στην Κρύα βρύση, στη Διάβα, Σαρακίνα και Περιστέρα  βρέθηκε την Κυριακή 13/04 και Δευτέρα 14/04 με κλιμάκιο της παράταξης «Δρόμος αν Στο Κεραμίδι στην Πηνειάδα, στην Κρύα βρύση, στη Διάβα, Σαρακίνα και Περιστέρα  βρέθηκε την Κυριακή 13/04 και Δευτέρα 14/04 με κλιμάκιο της παράταξης «Δρόμος αν Rating: 0

Ο «Δρόμος ανατροπής για τη Θεσσαλία» πλάι στους ανθρώπους του μόχθου

Ο «Δρόμος ανατροπής για τη Θεσσαλία» πλάι στους ανθρώπους του μόχθου

Στο Κεραμίδι στην Πηνειάδα, στην Κρύα βρύση, στη Διάβα, Σαρακίνα και Περιστέρα  βρέθηκε την Κυριακή 13/04 και Δευτέρα 14/04 με κλιμάκιο της παράταξης «Δρόμος ανατροπής για τη Θεσσαλία» ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων  Χρήστος Σιμορέλης.
Ο Χρ. Σιμορέλης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στόχος της νέας περιφερειακής διοίκησης του «Δρόμου Ανατροπής» με επικεφαλής την Ηρώ Διώτη είναι η ανασυγκρότηση του αγροτοδιατροφικού τομέα και η ανάδειξή του ως βασικό μοχλό ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας.
Την Τρίτη 15/04 και Τετάρτη  16/04  ο  «Δρόμος ανατροπής για τη Θεσσαλία» επισκέφθηκε τα χωριά Αύρα , Σπαθάδες , Θεόπετρα , Βασιλική , Γενέσι, Πρόδρομο και Πρίνος. Ο Χρ. Σιμορέλης κάλεσε τους κατοίκους να ανατρέψουν με την συμμετοχή τους και την ψήφο τους στον ” Δρόμο Ανατροπής ” τις πολιτικές που γεννούν φτώχεια και ερήμωση των χωριών.
Τέλος, την Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή κλιμάκιο της παράταξης «Δρόμος ανατροπής για τη Θεσσαλία» επισκέφθηκε τις λαϊκές αγορές της Καλαμπάκας και της Πύλης. Διάχυτη η αγανάκτηση από παραγωγούς και καταναλωτές για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η περιοχή. Από τη μεριά του Χρ. Σιμορέλη τονίστηκε ότι η κινητήρια δύναμη του τόπου είναι ο ίδιος του ο λαός και οι άνθρωποί του και ότι στόχος της παράταξης που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ είναι να πάψει η Θεσσαλία να είναι η δεύτερη φτωχότερη περιφέρεια της Ελλάδας και να γίνει χώρος αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους.

Το Γραφείο Τύπου

simorelis simorelis1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή