Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» στη ΔΕΥΑΤ και το Νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την ΔΕΥΑΤ επισκέφθηκε κλιμάκιο του " Δρόμου Ανατροπής " με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Σιμορέλη. Μιλώντας με τους εργαζόμενους ο κ. Σιμο Την ΔΕΥΑΤ επισκέφθηκε κλιμάκιο του " Δρόμου Ανατροπής " με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Σιμορέλη. Μιλώντας με τους εργαζόμενους ο κ. Σιμο Rating: 0

Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» στη ΔΕΥΑΤ και το Νοσοκομείο Τρικάλων

Ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» στη ΔΕΥΑΤ και το Νοσοκομείο Τρικάλων

Την ΔΕΥΑΤ επισκέφθηκε κλιμάκιο του ” Δρόμου Ανατροπής ” με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Σιμορέλη.
Μιλώντας με τους εργαζόμενους ο κ. Σιμορέλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα νεοφιλελεύθερα σχέδια που στόχο έχουν την πώληση των δικτύων ύδρευσης σε ιδιώτες θα μας κάνουν να πούμε “το νερό νεράκι “. Δήλωσε ακόμη ότι όπου έγιναν ιδιωτικοποιήσεις το όλο εγχείρημα αποδείχτηκε εις βάρος της ποιότητας του νερού ενώ αύξησε το κόστος για τον πολίτη. Δεν είναι τυχαίο, είπε, ότι δυο μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, Παρίσι και Βερολίνο, επαναδημοτικοποίησαν τα δίκτυα ύδρευσης.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Τρικάλων.
Ο Χρ. Σιμορέλης απευθυνόμενος στο προσωπικό τόνισε ότι όπου εφαρμόστηκαν μνημόνια οι πρώτοι τομείς που χτυπήθηκαν ήταν της υγείας και της παιδείας. Αναφορικά με την υγεία δήλωσε ότι οι εφαρμοζόμενες πολιτικές δεν έχουν ως στόχο την δημοσιονομική εξυγίανση – όπως υποκριτικά διατείνεται σε όλους τους τόνους ο κ. Γεωργιάδης – αλλά την πλήρη ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περίθαλψης που θα οδηγήσει σε τεράστια αύξηση του κόστους για τους ανθρώπους του μεροκάματου. Με δυο λόγια αυτό που μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι υγεία για λίγους και υγειονομική φτώχια για τους πολλούς. Αν δεν τους ανατρέψουμε, είπε, το προσδόκιμο ζωής στη χώρα συνεχώς θα μειώνεται αφού ανασφάλιστοι συνάνθρωποι μας θα πεθαίνουν εξαιτίας των πλημμελών έως ανύπαρκτων δομών υγείας.
Για την αριστερά, τόνισε, η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Το Γραφείο Τύπου

anat_deyat

 

Αφήστε το σχόλιο σας