Ο «Δρόμος Ανατροπής» σε Πυροσβεστική, Αστυνομία, Τελωνείο και Δασική Υπηρεσία Reviewed by Momizat on . Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία», επισκέφθηκε την Τρίτη 29/04 την Πυροσβεστική, όπου σε συνομι Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία», επισκέφθηκε την Τρίτη 29/04 την Πυροσβεστική, όπου σε συνομι Rating: 0

Ο «Δρόμος Ανατροπής» σε Πυροσβεστική, Αστυνομία, Τελωνείο και Δασική Υπηρεσία

Ο «Δρόμος Ανατροπής» σε Πυροσβεστική, Αστυνομία, Τελωνείο και Δασική Υπηρεσία

Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία», επισκέφθηκε την Τρίτη 29/04 την Πυροσβεστική, όπου σε συνομιλία που είχε με τους εργαζόμενους του τέθηκαν τα προβλήματα του ελλιπούς εξοπλισμού, των πεπαλαιωμένων αυτοκινήτων αλλά και η συρρίκνωση του εισοδήματός τους ως αποτέλεσμα των ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Στη συνέχεια ο κ. Σιμορέλης επισκέφθηκε την Αστυνομία. Από τη μεριά των εργαζομένων τονίστηκε ότι η υποστελέχωση της υπηρεσίας έχει προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις. Θίχτηκε ακόμη το θέμα των απλήρωτων υπερωριών και του πενιχρού εισοδήματος σε συνδυασμό με το φόρτο εργασίας που έχουν επιφέρει οι απολύσεις των δημοτικών αστυνομικών.
Η περιοδεία της Τρίτης τελείωσε με επίσκεψη στο Τελωνείο και τη Δασική Υπηρεσία. Στην τελευταία οι υπάλληλοι τόνισαν την γήρανση του σώματος μετά από τις μαζικές συνταξιοδοτήσεις – ως αποτέλεσμα του φόβου των εργαζομένων για τα συνεχώς μεταβαλλόμενα όρια συνταξιοδοτήσης – και το παράλληλο πάγωμα των προσλήψεων.

Ο Χρήστος Σιμορέλης κάλεσε του εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στις σειρήνες της συντήρησης , στέλνοντας με την ψήφο τους στο “Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία ” μήνυμα αντίστασης ενάντια στις ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές κυβέρνησης, τρόικας και περιφερειακής αρχής που μετατρέπουν τον τόπο σε εργασιακή και κοινωνική «έρημο».

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή