Ο δρόμος Ανατροπής στα ΚΥ του νομού και στον Κλεινοβό Reviewed by Momizat on . Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία», και οι άνθρωποι του συνδυασμού επισκέφθηκαν το πρωί της Παρα Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία», και οι άνθρωποι του συνδυασμού επισκέφθηκαν το πρωί της Παρα Rating: 0

Ο δρόμος Ανατροπής στα ΚΥ του νομού και στον Κλεινοβό

Ο δρόμος Ανατροπής στα ΚΥ του νομού και στον Κλεινοβό

Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία», και οι άνθρωποι του συνδυασμού επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής, 2/5, τα Κέντρα Υγείας Φαρκαδόνας, Πύλης και Καλαμπάκας, όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας. Τονίστηκαν οι δυσκολίες πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας που αντιμετωπίζουν τα εκατομμύρια των ανασφάλιστων, ανέργων και νεόπτωχων συμπολιτών μας, καθώς και ότι το μέλλον και η λειτουργικότητα των Κέντρων Υγείας γίνεται επισφαλής με την αποσύνδεσή τους από τα νοσοκομεία.

Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας ο «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» επισκέφτηκε τα χωριά του πρώην Δήμου Κλεινοβού, Αμπέλια-Καλογριανή, κι έγινε ομιλία στους κτηνοτρόφους του Κλεινοβού.

Το Γραφείο Τύπου

anatropi_xwria1 anatropi_xwria

Αφήστε το σχόλιο σας