Ο «Δρόμος Ανατροπής» στα Μεγάλα Καλύβια Reviewed by Momizat on . Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, έκλεισε τον κύκλο τ Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, έκλεισε τον κύκλο τ Rating: 0

Ο «Δρόμος Ανατροπής» στα Μεγάλα Καλύβια

Ο «Δρόμος Ανατροπής» στα Μεγάλα Καλύβια

Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, έκλεισε τον κύκλο των ομιλιών του με ομιλία στα Μεγάλα Καλύβια την Τρίτη το βράδυ, 13/5, σε κεντρικό καφενείο του χωριού.

Μια επιλογή καθόλου τυχαία, μιας και τα Καλύβια είναι ένα χωριό που στην ιστορία του τόπου μας έδωσε δείγματα δημοκρατίας και αντίστασης.

Ο Χρ. Σιμορέλης μίλησε εφ΄ όλης της ύλης, για το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών, όπου στόχος είναι στην κάλπη των ευρωεκλογών και της περιφέρειας να σταλεί ισχυρότατο μήνυμα ανατροπής. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η κυβέρνηση να μην μπορέσει να διαχειριστεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να εξαναγκαστεί σε παραίτηση. Το ίδιο να συμβεί και για τα περιφερειακά της στηρίγματα στη Θεσσαλία, που αποτελούν το μακρύ χέρι της συγκυβέρνησης, πιστοί  στις μνημονιακές της πολιτικές, κατάφεραν να κατατάξουν τη Θεσσαλία στις φτωχότερες περιφέρειες της χώρας.

Τα ψέματα τελείωσαν! Οι Θεσσαλές και Θεσσαλοί πολίτες την Κυριακή στις 18 Μάη συνειδητά θα τιμωρήσουν όσους υπηρέτησαν τα καταστροφικά σχέδια που οδήγησαν στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση και θα δείξουν για πρώτη φορά το δρόμο αριστερά και στην περιφέρεια Θεσσαλίας!

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας