Ο «Δρόμος Ανατροπής» στο Θ.Χ.Π.Τ., στον Κόμβο Πυργετού, και Κεφαλόβρυσο Reviewed by Momizat on . Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης  «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν την Πέ Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης  «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν την Πέ Rating: 0

Ο «Δρόμος Ανατροπής» στο Θ.Χ.Π.Τ., στον Κόμβο Πυργετού, και Κεφαλόβρυσο

Ο «Δρόμος Ανατροπής» στο Θ.Χ.Π.Τ., στον Κόμβο Πυργετού, και Κεφαλόβρυσο

Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης  «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν την Πέμπτη το πρωί, 8/5, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων. Συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και το διευθυντή οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ότι  μετά τη  συγχώνευση του θεραπευτηρίου με τα άλλα της Θεσσαλίας, αυτό  έχασε την οικονομική του αυτονομία. Υπάρχει έλλειψη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού και τα κενά καλύπτονται από συμβασιούχους πενταμηνίτες..

Στις 12:30 το μεσημέρι κλιμάκιο του συνδυασμού με επικεφαλής την υποψήφια περιφερειάρχη Ηρώ Διώτη και με τον υποψήφιο δήμαρχο Τρικάλων του «Φυσάει Κόντρα»,  Δημήτρη Παπαθανασίου πραγματοποίησαν αυτοψία στον Κόμβο Πυργετού, όπου δέχτηκαν τα παράπονα των κατοίκων των παρακείμενων περιοχών οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που δημιούργησε ο νέος περιφερειακός δρόμος. Δεν υπάρχουν παράδρομοι και η υπόγεια διάβαση είναι πλημμυρισμένη κι έχει περιέλθει σε αχρηστία με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η μετακίνηση των γεωργών και κτηνοτρόφων.

Το απόγευμα βρέθηκαν στα Ρόγγια, Διπόταμο και Κεφαλόβρυσο, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία σε κεντρικό καφενείο του χωριού.

Το γραφείο Τύπου

anatropi_komvos1 anatropi_komvos2 anatropi_komvos3 anatropi_komvos

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή