Ο Δ. Τρικκαίων ευχαριστεί τα ΚΤΕΛ, χωρίς να εξηγεί τον λόγο Reviewed by Momizat on . Λογικά, θα πρόκειται για συνεισφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ή σε κάποια δομή. Αλλά αυτό δεν είναι σαφές από την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αντιδημά Λογικά, θα πρόκειται για συνεισφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ή σε κάποια δομή. Αλλά αυτό δεν είναι σαφές από την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αντιδημά Rating: 0

Ο Δ. Τρικκαίων ευχαριστεί τα ΚΤΕΛ, χωρίς να εξηγεί τον λόγο

Ο Δ. Τρικκαίων ευχαριστεί τα ΚΤΕΛ, χωρίς να εξηγεί τον λόγο

Λογικά, θα πρόκειται για συνεισφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ή σε κάποια δομή. Αλλά αυτό δεν είναι σαφές από την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης, Στ. Τραγάνη. Ευχαριστεί ο Δήμος τις διοικήσεις των δύο ΚΤΕΛ, αλλά δεν λέει τον λόγο. Πιστεύουμε ότι, δεν είναι πρόβλημα να δημοσιοποιηθεί η αιτία της ευχαριστίας. Αντιθέτως.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:

 

Ο Δήμος Τρικκαίων καταβάλει μια μεγάλη και συνεχή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα οξυμμένων κοινωνικών προβλημάτων. Σ’ αυτή την προσπάθεια έχει πολύτιμους αρωγούς τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι επιδεικνύουν περισσή ευαισθησία  και προσφέρουν στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Δύο εκ των φορέων που βοηθούν το κοινωνικό έργο του Δήμου είναι το ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ & το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Τρικάλων , οι οποίοι  – πάντα αθόρυβα και διακριτικά –  συνδράμουν, σε συνεργασία  με τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Τρικκαίων απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Διοικήσεις του Αστικού και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων και εκφράζει την ευχή να γίνει η πόλη μας, με την αρωγή πολιτών και φορέων, σημείο αναφοράς για την ευαισθησία και την ανθρωπιά της.

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου

Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης

Σταύρου Τραγάνη

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή