"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Πλεξίδας κάνει το σπίτι του φρούριο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των ληστών. Οι δράστες έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του και έφυγαν με χρήματα και κοσμήματα αξίας…

Τα μέτρα του για να προστατεύσει την οικογένεια και την περιουσία του λαμβάνει ο Τρικαλινός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας και προ δεκαπενθημέρου.

Τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά των Τρικάλων και αφού έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του «σήκωσαν» κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας άνω των 100.000 € και μετρητά ύψους περίπου 20.000€.

Η αστυνομία ερευνά σε βάθος την υπόθεση για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο ο επιχειρηματίας αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας του, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά. Ήδη στο σπίτι του τοποθετήθηκε θωρακισμένη σκοπιά (φωτό) – σαν αυτή που έχουν στα υπουργεία και στις πρεσβείες, προκειμένου άντρες της ασφαλείας του να το φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο.
Η ληστεία στις 20 Αυγούστου

Οι δυο διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία γύρω στις 04.30. Αιφνιδίασαν τον ίδιο και τη σύζυγό του οι οποίοι κοιμόντουσαν. Τους ξύπνησαν και τους οδήγησαν στο υπόγειο της μεζονέτας όπου και τους έδεσαν. Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας φέρεται να τους είπε ότι σχεδόν τους αναγνωρίζει, χωρίς όμως οι δράστες να κάνουν πίσω.

Οι ληστές σήκωσαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 100.000 € και μετρητά περίπου 20.000 €. Έφυγαν ζητώντας «συγνώμη για την ταλαιπωρία» από τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του, οι οποίοι και τελικά λύθηκαν μόνοι τους περί τις 6 το πρωί της Κυριακής και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Πηγή: thessaliaeconomy.gr, newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης