Ο Ερυθρός Σταυρός καλεί τα μέλη να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους ενόψει εκλογών. Reviewed by Momizat on . Για την ομαλή και τεχνικά απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, τη διασφάλιση του κύρους της αλλά και των συνθηκών διαφάνειας, όλοι όσοι υπέβαλαν αίτη Για την ομαλή και τεχνικά απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, τη διασφάλιση του κύρους της αλλά και των συνθηκών διαφάνειας, όλοι όσοι υπέβαλαν αίτη Rating: 0

Ο Ερυθρός Σταυρός καλεί τα μέλη να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους ενόψει εκλογών.

Ο Ερυθρός Σταυρός καλεί τα μέλη να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους ενόψει εκλογών.

Για την ομαλή και τεχνικά απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, τη διασφάλιση του κύρους της αλλά και των συνθηκών διαφάνειας, όλοι όσοι υπέβαλαν αίτηση εγγραφής από 3 Δεκεμβρίου 2018 και ύστερα, για την επιβεβαίωσή αυτής και την απόκτηση της ιδιότητας του μέλους απαιτείται να προσέλθουν στα κέντρα εγγραφών, ανάλογα με το εάν ανήκουν σε κάποιο Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. ή στην Κεντρική Διοίκηση, μέχρι τις 20 Μαρτίου και ώρα 12μ.μ., προσκομίζοντας ταυτότητα ή διαβατήριο.
Οι προσερχόμενοι θα παραλαμβάνουν επίσης ενημερωτικό έντυπο για τον Ε.Ε.Σ.
Όσοι δεν επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους δεν θα συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους.
Οι εγγραφές νέων μελών στο εξής θα πραγματοποιούνται με αυτοπρόσωπη παρουσία.

(Για το Τμήμα Τρικάλων παρακαλούνται τα μέλη να προσέρχονται Δευτέρα έως Παρασκευή, από 8:30 έως 13:30το πρωί και από 18:30 έως 20:30το απόγευμα).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή