"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Ο Θανάσης Δημητρίου στην παράταξη του Δημήτρη Κουρέτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Γεννήθηκε στα Τρικάλων το 1971.
Αστυνομικός, έγγαμος πατέρας ενός τέκνου.
Απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου. Πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc)του Δ.Π.Μ.Σ. των Τμημάτων Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Α.Π.Θ.και Κοινωνικής Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α ειδίκευσης «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός». Κάτοχος πτυχίου Βυζαντινής Μουσικής (2019).
.
Κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Βόλου, είχε καθηγητή τον κο Μιχαήλ Μελέτη. Επίσης φοίτησε στη σχολή Βυζ. Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος &Αλμυρού με καθηγητή τον κο Ιωάννη Σχώρη.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων καθώς και μέλος της χορωδίας του Σωματείου. Το 2017 εξελέγη Πρόεδρος του Σωματείου. Το 2019 κατά την συγκρότηση του νέου ΔΣ της Ο.Μ.Σ.Ι.Ε ανέλαβε τη θέση του Ειδικού Γραμματέα επί θεμάτων Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΑΠΚ)- Συντονιστής Διεθνούς Επιτροπής (ΑΠΚ) της Ο.Μ.Σ.Ι.Ε.
Του απενεμήθη (2006) «Τιμητικό Δίπλωμα» από το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων για την συμμετοχή του στις Εργασίες του 2ου Επιστημονικού-Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης.
TO 2021 κατά την συγκρότηση του νέου ΔΣ της Ο.Μ.Σ.Ι.Ε ανέλαβε την θέση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης.
Επίσης παρακολούθησε αλλά και συμμετείχε ως εισηγητής σε διάφορα επιστημονικά, θεολογικά, πολιτιστικά, κοινωνικά και μουσικολογικά συνέδρια.
Παρακολούθησε σεμινάρια:
«Ειδικής αγωγής και Προαγωγής Ψυχικής Αγωγής στο Σχολικό Περιβάλλον»
«Διαχείριση προβλημάτων οικογενειακού βίου»
«Θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας» κ.α
Δίδαξε στο Ιδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Πρόγραμμα «Επιμόρφωση εμπειροτεχνών ψαλτών και παραδοσιακών Μουσικών».”
.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης