Ο Θανάσης Λιούτας ευχαριστεί Reviewed by Momizat on . Ευχαριστώ τους Τρικαλινούς που έδωσαν ξεκάθαρη πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία στο Νομό μας.  Ήταν η μεγαλύτερη δικαίωση για τη συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο του κ Ευχαριστώ τους Τρικαλινούς που έδωσαν ξεκάθαρη πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία στο Νομό μας.  Ήταν η μεγαλύτερη δικαίωση για τη συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο του κ Rating: 0

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαριστεί

Ευχαριστώ τους Τρικαλινούς που έδωσαν ξεκάθαρη πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία στο Νομό μας.  Ήταν η μεγαλύτερη δικαίωση για τη συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.  Ευχαριστώ τους χιλιάδες συμπολίτες μου στα Τρίκαλα που μου εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους. Η αναγνώριση της προσπάθειά μου απ’ σας αποτελεί μια ύψιστη τιμή την οποία σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω στο ακέραιο.

Ευχαριστώ τους Θεσσαλούς που  με αγκάλιασαν  και με ψήφισαν  αποδεικνύοντας ότι η περιφερειακή συνείδηση γίνεται πλέον πράξη.

Ευχαριστώ όλους τους συμπατριώτες, ιδίως στην ελληνική περιφέρεια, οι οποίοι με τη ψήφο τους απέδειξαν ότι ανατέλλει αποφασιστικά η Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους που ήρθαν κοντά μου και μαζί δώσαμε αυτόν τον όμορφο αγώνα.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου  για την αμέριστη στήριξή της.

Αυτές τις λίγες ημέρες που είχα στη διάθεσή μου για τον προεκλογικό αγώνα, συναντήθηκα με  παλιούς και βρήκα χιλιάδες νέους φίλους οι οποίοι μου έδωσαν μια θέση στην καρδιά τους. Σας ευχαριστώ κι εγώ από καρδιάς και δεσμεύομαι ότι θα  είμαι για πάντα κοντά σας.

Θανάσης Λιούτας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν.Δ. – Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

Γεωπόνος – Παραγωγός

Αφήστε το σχόλιο σας