"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

 «Ο Θεός να φυλάξει!»

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Δώσε μου τόπο να σταθώ και την γη θα κινήσω». Η φράση ειπώθηκε από τον Αρχιμήδη ( 287 – 212 π. Χ.) που ως γνωστό ήταν Μαθηματικός και Φυσικός από την Μεγάλη Ελλάδα (Συρακούσες της Κάτω Ιταλίας), όταν ανακάλυψε την λειτουργία των μοχλών. Στις μέρες μας, η Εκκλησία χρησιμοποιείται από τους αστούς πολιτικούς ως μοχλός που διευκολύνει την επιχείρηση απόσπασης της λαϊκής ψήφου. Η εργαλειοποίηση της Εκκλησίας μαρτυρά την παρακμή τόσο της ίδιας όσο και του πολιτικού μας βίου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού είμαστε τόσο χαιβάνια και μας δουλεύουν, καλά παθαίνουμε. Εκείνο όμως που μ αρέσει στα παραπάνω, είναι αυτό που λέει ότι χρησιμοποιείται ως μοχλός, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!! Φαίνονται κι από τις φωτογραφίες οι αστοί πολιτικοί!! Ειδικά από την τελευταία!!! όλοι οι αστοί πολιτικοί, μαζί!!! Όσο για το ότι η εργαλειοποίηση της Εκκλησίας μαρτυρά την παρακμή τόσο της ίδιας όσο και του πολιτικού μας βίου, όοοοχι καλέ ιδέα σου είναι!

  2. Από τους πολιτικούς μας περιμένουμε προτάσεις και προγράμματα για την ανάπτυξη του νομού μας, και όχι εικονολογίες, λιτανείες, προσκυνήματα και άλλες μεσαιωνικού τύπου τελετουργίες.

    Αλήθεια ποια θέση παίρνουν στην υπόθεση της διεκδίκησης του 50% περίπου της έκτασης του Δήμου Πύλης από τη Μονή Δουσίκου, για να ξέρουν οι ψηφοφόροι εκεί τι να κάνουν;

    Ας απαντήσει κάποιος

    Λογικός πολίτης

  3. Προς το λογικό πολίτη: Προφανώς χιούμορ κάνεις!!!Είσαι σοβαρός να πιστεύεις ότι τέτοιες εποχές, αλλά και γενικά θα έλεγα, να παίρνουν θέση οι πολιτικοί (πολιτικάντηδες καλύτερα) για πράγματα που κάνουν τζιζζζζζ!!! Τι προτάσεις και προγράμματα μας αραδιάζεις άνθρωπέ μου!!! Δεν είναι καλύτερα να ντύνονται, να στολίζονται και να βγαίνουν φωτογραφίες ( φαίνεται ότι πιστεύουν στην κινέζικη ρήση μια εικόνα χίλιες λέξεις). Ποιος να θυμάται τώρα τι είπε ο ένας και η άλλη για τα μοναστήρια για τον Αχελώο για, για, για! Αλλά!!!θα θυμάται καλύτερα ποια είχε το πιο ωραίο φουστάνι ή κοστούμι, αν είχε ωραία παπούτσια η το παιζε αντικομφόρμ με σταράκια, να έδειχνε προβληματισμένη ή και θυμωμένη με τον υπουργό κουνώντας τα χέρια, αν έχει καλές σχέσεις με το δήμαρχο και παέι λέγοντας. Τέτοια θέλει ο κόσμος γι αυτό και ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Τ άλλα είναι ψιλά γράμματα. Το θέμα είναι να πάρουμε την έδρα να σωθούμε όχι να σώσουμε τον κόσμο!

  4. Φίλε μου δεν αγνοώ τα όσα που απαντάς, τα οποία απεικονίζουν την πραγματικότητα σε ότι αφορά την πρακτική των πολιτικάντηδων που στερούνται της στοιχειώδους σοβαρότητας απέναντι στα προβλήματα του λαού, που είναι η ανεργία, η φτώχεια και όλα τα εξ’ αυτών συμπαρομαρτούντα συνακόλουθα.
    Πράγματι αυτοί στοχεύουν μόνο στην εκλογή τους αυτό και μόνο αυτό τους νοιάζει, πόθος τους να πιάσουν την κουτάλα, σύνθημα μα τους “εις οιονός άριστος αμύνεστε για την πάρτη σας”
    Ωστόσο θα παραμείνω λογικός.

    Λογικός πολίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης