“ Ο ιστορικός ,εντυπωσιακός ,ερωτικός και πανέμορφος ΛΗΘΑΙΟΣ ” Reviewed by Momizat on . Αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της πόλης των Τρικάλων. Ένα ολοζώντανο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Είναι η στιγμή που ο γιος της Λήθης χάν Αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της πόλης των Τρικάλων. Ένα ολοζώντανο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Είναι η στιγμή που ο γιος της Λήθης χάν Rating: 0

“ Ο ιστορικός ,εντυπωσιακός ,ερωτικός και πανέμορφος ΛΗΘΑΙΟΣ ”

“ Ο ιστορικός ,εντυπωσιακός ,ερωτικός και πανέμορφος ΛΗΘΑΙΟΣ ”

Αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της πόλης των Τρικάλων. Ένα ολοζώντανο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Φωτογραφία του Thanos Floulis.

Είναι η στιγμή που ο γιος της Λήθης χάνει την προσανατολιστική του διάθεση και μας αφήνει ενεούς. Είναι η στιγμή που πλησιάζει επικίνδυνα, παράτολμα αλλά και ερωτικά, με ένα απειλητικό άγγιγμα, τις 10 γέφυρες που ενώνουν τις όχθες του.

Είναι η ώρα που το υδάτινο φίδι των Τρικάλων φέρνει συνειρμικά στις θύμησες των παλιών τις πλημμύρες που απείλησαν κατά καιρούς την ομαλή ζωή των κατοίκων.

Η τροφοδότηση του με το βρόχινο νερό και η ένωση του με τον Πηνειό τον καθιστούν μια δύναμη ενέργειας, καλλαισθησίας αλλά και ζωής.

Οι μύθοι που συνοδεύουν τα γάργαρα νερά του υποφώσκουν σα το ρομαντικό σεληνόφως και αποτελούν πηγή έμπνευσης και σκέψης για κάθε ρομαντικό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή