Ο κάμπος έκανε την δική του επιλογή: Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου Reviewed by Momizat on . Ηχηρό μήνυμα πρωτιάς και ισχυρής αποδοχής από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνο, έστειλε μία ακόμη περιοδεία του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου. O υποψήφιος βουλευτή Ηχηρό μήνυμα πρωτιάς και ισχυρής αποδοχής από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνο, έστειλε μία ακόμη περιοδεία του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου. O υποψήφιος βουλευτή Rating: 0

Ο κάμπος έκανε την δική του επιλογή: Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου

Ο κάμπος έκανε την δική του επιλογή: Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου

Ηχηρό μήνυμα πρωτιάς και ισχυρής αποδοχής από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνο, έστειλε μία ακόμη περιοδεία του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου.

O υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε σε Λογγάκι, Κρηνίτσα, Ζηλευτή, Χρυσαυγή, Αρδάνι και Παλαιόπυργο, με την υποδοχή του κόσμου να θυμίζει άλλες εποχές.

Παρ’ όλη την χαλαρή διάθεση, αφού βρέθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους που συνεργάζονται και συμπορεύονται μαζί χρόνια, ενημέρωσε για τις θέσεις του Κινήματος, όσον αφορά τον αγροτικό κόσμο, αλλά και τα ευρύτερα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Άλλωστε, έχει επιλέξει σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα, να πορευτεί με ξεκάθαρες, ουσιαστικές και ρεαλιστικές θέσεις και απόψεις και όχι με κενές υποσχέσεις, αφού η επόμενη μέρα των εκλογών θα τον βρει και πάλι στο πλευρό αυτών των ανθρώπων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή