Ο καλύτερος γύρος με πίτα στα Τρίκαλα είναι “φαν” Reviewed by Momizat on . Το πασίγνωστο ταχυφαγείο, έχει κερδίσει με τον ποιοτικό γύρο και τις μοναδικές λιχουδιές του, την εμπιστοσύνη και εκτίμηση των Τρικαλινών και αυτό φαίνεται καθη Το πασίγνωστο ταχυφαγείο, έχει κερδίσει με τον ποιοτικό γύρο και τις μοναδικές λιχουδιές του, την εμπιστοσύνη και εκτίμηση των Τρικαλινών και αυτό φαίνεται καθη Rating: 0

Ο καλύτερος γύρος με πίτα στα Τρίκαλα είναι “φαν”

Ο καλύτερος γύρος με πίτα στα Τρίκαλα είναι “φαν”

Το πασίγνωστο ταχυφαγείο, έχει κερδίσει με τον ποιοτικό γύρο και τις μοναδικές λιχουδιές του, την εμπιστοσύνη και εκτίμηση των Τρικαλινών και αυτό φαίνεται καθημερινά, καθώς το μαγαζί σφίζει από κόσμο όλες τις ώρες της ημέρας.

Πλέον, το Fanδιαθέτει και τμήμα Delivery, κάνοντας πράξη την επιθυμία των εκατοντάδων φίλων του, οι οποίοι επιθυμούν καθημερινά να απολαμβάνουν τις μοναδικές γευστικές απολαύσεις του στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας τους.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος Λάμπρος Μπαζούκης, είχε τη χαρά πριν λίγες ημέρες να ανακοινώσει την ευχάριστη αυτή είδηση, μέσω της παρακάτω ανάρτησης στο Facebook:

«Το ζητήσατε, σας το προσφέρουμε!!! Από αύριο 18:30 έως και 01:00 με ένα τηλεφώνημα στο 24310 26476 το Fast Food Fan και ο καλύτερος γύρος της πόλης, πλέον και στο χώρο σας…
Φαν, η νοστιμιά που σέβεται τη διατροφή σας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή