Ο κορονοϊός αναδεικνύει πολιτικούς σωτήρες Reviewed by Momizat on . Πρόωρες εκλογές μυρίστηκαν οι υγειονομικοί που εμπλέκονται με τη πανδημία και άρχισαν ήδη τον άτυπο  προεκλογικό αγώνα. Αναμένεται να κατακλύσουν τα ψηφοδέ Πρόωρες εκλογές μυρίστηκαν οι υγειονομικοί που εμπλέκονται με τη πανδημία και άρχισαν ήδη τον άτυπο  προεκλογικό αγώνα. Αναμένεται να κατακλύσουν τα ψηφοδέ Rating: 0

Ο κορονοϊός αναδεικνύει πολιτικούς σωτήρες

Ο κορονοϊός αναδεικνύει πολιτικούς σωτήρες

Πρόωρες εκλογές μυρίστηκαν οι υγειονομικοί που εμπλέκονται με τη πανδημία και άρχισαν ήδη τον άτυπο  προεκλογικό αγώνα.

Αναμένεται να κατακλύσουν τα ψηφοδέλτια,  κεφαλαιοποιώντας τη δημοσιότητα που απέκτησαν από την ακατάσχετη προβολή τους στα κεντρικά και τοπικά ΜΜΕ.

Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει οι ηγεσίες των παρατάξεων, είναι ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να επαναληφθεί το σενάριο των Εθνικών εκλογών του 1951.

Τότε το στράτευμα ξέμεινε από αξιωματικούς, αφού όλοι παραιτήθηκαν για να είναι υποψήφιοι με τα 12 κόμματα που μετείχαν στις εκλογές, αξιοποιώντας έτσι τη φήμη που απέκτησαν ιδιαίτερα στην ύπαιθρο, από τις νικηφόρες επιχειρήσεις του εμφυλίου.

Να δείτε που σε λίγο, εν μέσω της μάχης με το κορονοιό οι γιατροί θα τρέχουν προς άγρα ψήφων, ενώ η κυβέρνηση θα επιστρατεύει ακόμη και φοιτητές της ιατρικής.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή