"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Ο Κουρέτας ξεχνά τι σημαίνει δεξιά …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αναντάμ παπαντάμ νεοδημοκράτισα η Θέκλα Παρασκευούδη θα αναλάβει καθήκοντα ειδικού συμβούλου του Δημήτρη Κουρέτα στην νέα Περιφερειακή Αρχή σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ.

Ήταν υποψήφια με τη ΝΔ στην Α΄Αθηνών στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές όπως επίσης και στις εκλογές του 2009 στη Λάρισα. 

Η Θέκλα Παρασκευούδη εργάζεται για τις δημόσιες σχέσεις και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ακαδημίας Αθηνών.

Πρόκειται για στέλεχος με σημαντική εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, τόσο από τη θητεία της στον Δήμο Λαρισαίων παλαιότερα, όσο και στον Δήμο Βριλησσίων Αττικής τα τελευταία χρόνια.

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ήταν 1984 όταν ανακάλυψα στο πουθενά έναν κεμπαπά απίθανο. Να στάζουν αμαρτωλά ζουμιά τα προϊόντα του. Οργάνωσα μάζωξη εκεί και οι μισοί δεν ήρθαν, με δικαιολογία ότι ήταν φουλ ΝΔ!!! Ευτυχείτε.

   • Η κυρία Θέκλα, λίγο δύσκολο να είναι κεμπαπάς. Ίσως σε παρέσυραν τα έργα του Παπακαλιάτη, ίσως τα τεκταινόμενα στο ΣΥΡΙΖΑ… Ίσως ισχύει η …υπογραφή σου. Ευτύχησε.

    • Με την σειρά που τα θέσατε:
     Δεν την αποκάλεσα εγώ κεμπαπά, εσείς το κάνατε. Προφανώς θα είναι κεμπαπού, διαφορετικά γιατί να ανακατέψετε τα κοψίδια με τις πολιτικές επιλογές;
     Ο κύριος ποιος είπαμε ότι είναι;
     Τα συριζέϊκα δεν τα παρακολουθώ, η προσοχή μου όλη είναι στραμμένη στα του γάβρου.
     Ίσως και να ισχύει, ποιος ξέρει; Αμφιβάλλω όμως αν μπορώ να σας συναγωνιστώ, η περιγραφή στο πρώτο σας σχόλιο είναι αποκαλυπτική.
     Κι εγώ σας αγαπώ πολύ.

     • Καλημέρα φίλε μερακλή (συνάδελφοι, τουλάχιστον στο φαΐ και στο κρασί). Πέρα από τα καλαμπούρια, πιστεύω ότι αυτό το θέμα, της χρησιμοποίησης ικανών ανθρώπων της άλλης ”παράταξης”, αποτελούσε διαχρονικά πληγή για τη χώρα. Τι θα πει δεν μας ψήφισε; Αφού μπορεί να αποδώσει έργο και θέλει να μας βοηθήσει, γιατί όχι; Οι ταμπέλες μας ενοχλούν; Στο κάτω-κάτω, δες πόσοι από τη κυβέρνηση έπαιζαν μπάλα αλλού…
      Εις το επανιδείν ή μάλλον, στο επαναγράφειν.

      • Καλημέρα και από μένα. Θα συμφωνήσω ότι η επιλογή του γιατρού, του δάσκαλου, άντε και το εστιάτορα, δεν γίνεται με κομματικά κριτήρια (εκτός αν ο φανατισμός οδηγεί τον άνθρωπο σε άλλα μονοπάτια).
       Στην περίπτωσή μας όμως τα πράγματα διαφέρουν: Αν δεν υπάρχει κατάλληλος άνθρωπος προερχόμενος από τον πολιτικό χώρο που υποστήριξε τον κ. Κουρέτα για την θέση του “ειδικού συμβούλου” και αναγκάζεται να καταφύγει σε ένα άτομο από τον αντίπαλο κομματικό χώρο, τότε A) η Ελλάδα είναι χώρα ανίκανων ανθρώπων και Β) κακώς έθεσε υποψηφιότητα, ας άφηνε την Νέα Δημοκρατία να “αξιοποιήσει” η ίδια τα παιδιά της. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, πότε έδωσε εξετάσεις η Θέκλα και αποδείχτηκε τόσο σημαντική -ως και αναντικατάστατη γι αυτή την θέση?
       Όσον αφορά τους μπαλαδόρους που αλλάζουν ομάδες, θεωρώ ότι συνήθως πρόκειται για μέτριους παίκτες, που το μεγαλύτερό τους ατού είναι η αναξιοπρέπεια και η τυφλή υπακοή στον εκάστοτε πρόεδρο. Τέτοιες μεταγραφές, μάλλον σε πολιτική συνδιαλλαγή παραπέμπουν. Και το ίδιο φοβάμαι ότι ισχύει και στην περίπτωση της επιλογής του μελλοντικού περιφερειάρχη μας. Οπότε, κακή αρχή κάνει…
       Χάρηκα που τα είπαμε, η ανταλλαγή απόψεων είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

 2. Λογικά ισχύει το:
  Θα στρώσει;
  Βρε τι πλάκα είναι αυτή;
  Δεν υπάρχουν άλλοι γιά αυτήν την θέση;
  Ξεμείναμε από το ξεκίνημα;
  Αναρωτιέμαι αφού είναι τόσο σπουδαία, γιατί δεν την αξιοποίησε ο κοντός;
  Βρε ποιός θα καταπιεί αυτό;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης