Ο Κουτσονάσιος στα …ΑΚΡΑ με την Βίκυ Φλέσσα. Reviewed by Momizat on . One man show ο γιατρός από το όμορφο Γαρδίκι. Από την μια υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θ. Χήρα στην Πύλη, από την άλλη γραμματέας της ΝΟΔΕ . Και οι υποχ One man show ο γιατρός από το όμορφο Γαρδίκι. Από την μια υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θ. Χήρα στην Πύλη, από την άλλη γραμματέας της ΝΟΔΕ . Και οι υποχ Rating: 0

Ο Κουτσονάσιος στα …ΑΚΡΑ με την Βίκυ Φλέσσα.

Ο  Κουτσονάσιος στα …ΑΚΡΑ με την Βίκυ Φλέσσα.

One man show ο γιατρός από το όμορφο Γαρδίκι. Από την μια υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θ. Χήρα στην Πύλη, από την άλλη γραμματέας της ΝΟΔΕ . Και οι υποχρεώσεις του στο Κ.Υ. Πύλης πάντα εκεί. Όσο κι αν δεν συμφωνεί κάποιος με το στυλ σε ένα όμως είμαστε σύμφωνοι στο γούστο του στο ωραίο φύλο.

Ααα και στο χορό, γιατί δεν γίνεται γάμος και χαρά να μην χορέψει το : παιδιά από τον Ασπροπόταμο και το τρανό Γαρδίκι. Δίκαια έχει τον τίτλο του Νουρέγιεφ. Κεντάει στο χορό. Αν χορέψει και το χορό της νίκης στην Πύλη θα είναι αποθέωση για τον Γιάννη. Πολύπλευρο πάντως ταλέντο γεμάτο όμορφες εκπλήξεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή