Ο Κυριάκος Μορταράκος σήμερα στην γκαλερί alma Reviewed by Momizat on . Η γκαλερί alma έχει την τιμή να παρουσιάσει στις 28-5-2014 την ατομική έκθεση ζωγραφικής του κ. ΜΟΡΤΑΡΑΚΟΥ με τίτλο «Εσωτερικό». Ο καλλιτέχνης εκθέτει επιτοίχια Η γκαλερί alma έχει την τιμή να παρουσιάσει στις 28-5-2014 την ατομική έκθεση ζωγραφικής του κ. ΜΟΡΤΑΡΑΚΟΥ με τίτλο «Εσωτερικό». Ο καλλιτέχνης εκθέτει επιτοίχια Rating: 0

Ο Κυριάκος Μορταράκος σήμερα στην γκαλερί alma

Ο Κυριάκος Μορταράκος σήμερα στην γκαλερί alma

Η γκαλερί alma έχει την τιμή να παρουσιάσει στις 28-5-2014 την ατομική έκθεση ζωγραφικής του κ. ΜΟΡΤΑΡΑΚΟΥ με τίτλο «Εσωτερικό».

Ο καλλιτέχνης εκθέτει επιτοίχια έργα ζωγραφικής και σχέδια διαφόρων διαστάσεων, με αναφορές εσωτερικά δωματίων χωρίς ανοίγματα, τα οποία λειτουργούν ως αναγώγιμες πληροφορίες που βασίζονται και στις προηγούμενες εκθέσεις. Ειδικότερα ο καλλιτέχνης εστιάζει στις σχέσεις του «μέσα» και του «έξω», που μαζί με την κειμενική γραφή προσδίδουν διάφορους ερεθισμούς σύμφωνα με όσα βιώνουμε καθημερινά. Πιο συγκεκριμένα σήμερα δεσπόζει η κατήφεια, η γκρίνια, η μιζέρια, η θλίψη, όλοι εμφανίζονται σκυθρωποί και μελαγχολικοί λες και πενθούν λόγω κρίσης. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης αναφέρει «Παλιότερα θυμάμαι σε περιόδους θλίψης οι άνθρωποι σκέπαζαν τα έργα και τους καθρέπτες με μαύρο πανί».

Στα εγκαίνια της έκθεσης θα παρευρίσκεται ο καλλιτέχνης και θα μιλήσει ο Ιστορικός Τέχνης Μάνος Στεφανίδης

Εγκαίνια ¨Εκθεσης :Τετάρτη 28 Μαΐου στις 20:00

Διάρκεια ¨Εκθεσης : 28 Μαΐου έως 25 Ιουλίου 2014

Ωρες λειτουργίας:

Τρίτη -Πέμπτη-Σάββατο: 10:00-14:00 

Τετάρτη –Παρασκευή: 10:00-14:00  και 18:00 -21:00

 

mortarakos1 mortarakos

Αφήστε το σχόλιο σας