” Ο κόσμος καίγεται και το εργατικό κέντρο Τρικάλων χτενίζεται”…. Reviewed by Momizat on . Eνώ η Ελληνική Δημοκρατία βρίσκεται προ των πυλών του 3ου μνημονίου της δεκαετίας και στα εργατικά κέντρα της χώρας επικρατεί αναβρασμός , στο εργατικό κέντρο τ Eνώ η Ελληνική Δημοκρατία βρίσκεται προ των πυλών του 3ου μνημονίου της δεκαετίας και στα εργατικά κέντρα της χώρας επικρατεί αναβρασμός , στο εργατικό κέντρο τ Rating: 0

” Ο κόσμος καίγεται και το εργατικό κέντρο Τρικάλων χτενίζεται”….

” Ο κόσμος καίγεται και το εργατικό κέντρο Τρικάλων χτενίζεται”….

Eνώ η Ελληνική Δημοκρατία βρίσκεται προ των πυλών του 3ου μνημονίου της δεκαετίας και στα εργατικά κέντρα της χώρας επικρατεί αναβρασμός , στο εργατικό κέντρο τρικάλων η κατάσταση έχει όπως λέει και ο σοφός λαός… “τρία πουλάκια κάθονταν” ….

Την ώρα που θα έπρεπε ¨να τρίζουν τσιμέντα” , το εργατικό κέντρο Τρικάλων εξακολουθεί να παραμένει ακέφαλο αφού δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να συγκροτηθούν σε σώμα αν και οι εκλογές έγιναν πριν από 2,5 μήνες περίπου .

Από τη μία οι προσωπικές φιλοδοξίες και από την άλλη η εμπλοκή δύο πολιτικών γραφείων της Ν.Δ. δεν επέτρεψαν τη συγκρότηση του προεδρείου στις δύο συνεδριάσεις που έγιναν μέχρι σήμερα και τώρα απομένει ακόμη μία συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Και μετά απορούν γιατί δεν συμμετέχει ο κόσμος στις απεργιακές κινητοποιήσεις…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή