"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ο κύβος ερρίφθη . Εκλογές τον Μάιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο κύβος ερρίφθη. Ο πρωθυπουργός, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε γνωστές τις προθέσεις του για προσφυγή στις κάλπες ανακοινώνοντας τον μήνα, όχι όμως και την ακριβή ημερομηνία. Με «κλειδωμένο» πλέον τον μήνα στο Μαξίμου έχουν κυκλώσει δύο πιθανές ημερομηνίες. Την 21η Μαΐου και την 28η Μαΐου.

«Μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητος ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο. Δεν θα γίνουν τον Ιούλιο. Και δεν θα γίνουν -θα ήταν και αδιανόητο να λέγαμε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Ιούλιο- διότι μπορεί να χρειαστεί δεύτερη κάλπη. Πολύ πιθανό. Και δεν θα πάμε να κάνουμε εκλογές τον Αύγουστο», είπε. 

Έχοντας όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και με το σενάριο της αυτοδυναμίας στις πρώτες κάλπες να μοιάζει απίθανο όλα δείχνουν πως οι δεύτερες εκλογές θα διεξαχθούν στις 2 Ιουλίου.

«Θα εξακολουθώ να υπερασπίζομαι την ανάγκη στη δεύτερη κάλπη. Γιατί η δεύτερη κάλπη είναι αυτή η οποία μπορεί να δώσει αυτοδυναμία, ότι αυτή είναι η σωστή λύση για τη χώρα», υποστήριξε ο πρωθυπουργός φανερώνοντας τον σχεδιασμό να «κάψει» τις πρώτες εκλογές. 

Εφόσον κυλήσουν όλα βάση προγραμματισμού η διάλυση της Βουλής υπολογίζεται στις 24 Απριλίου ή την 1η Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης