Ο Κ. Τόλης “καταδίκασε” τον Κ. Τζανακούλη Reviewed by Momizat on . Ποινή 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας στον απερχόμενο Δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη για το αδίκημα της συκοφαντικής δ Ποινή 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας στον απερχόμενο Δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη για το αδίκημα της συκοφαντικής δ Rating: 0

Ο Κ. Τόλης “καταδίκασε” τον Κ. Τζανακούλη

Ο Κ. Τόλης “καταδίκασε” τον Κ. Τζανακούλη

Ποινή 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας στον απερχόμενο Δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη για το αδίκημα της συκοφαντικής δησφήμισης. Αιτία ήταν η ανακοίνωση που είχε δημοσιοποιήσει εναντίον του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Τόλη, μετά από δημοσιεύματα του τελευταίου που αφορούσαν τα οικονομικά του Δήμου.

Ο Κώστας Τόλης τον Μάρτιο του 2013 από την εφημερίδα «Κόσμος» στην Λάρισα είχε προβεί σε σείρα δημοσευμάτων που αφορούσαν τα οικονομικά του Δήμου Λαρισαίων. Τότε ο Κ. Τζανακούλης έδωσε στην δημοσιότητα ανακοίνωση που περιείχε σκληρούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του εκδότη, ο οποίος προέβει σε μήνυση εναντίον του.

Το πρωτόδικο δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου στο κ. Τζανακούλη, ο οποίος αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της αποφάσεως.

Βέβαια και ο απερχόμενος Δήμαρχος Λαρισαίων είχε κινηθεί δικαστικά εναντίον του Κ. Τόλη (εκδότης και διευθυντής της τρικαλινής εφημερίδας “Ενημέρωση”) για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «τρύπα» στα οικονομικά του δήμου, η μήνυση όμως δεν έχει εκδικαστεί ακόμη.

Πηγή: larisanew.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή