Ο “λαγός” Σάκης Παπαδόπουλος και τα λαγωνικά…. Reviewed by Momizat on . Δήλωση βόμβα πριν από λίγες ημέρες(22/9)έκανε,κόντρα στη κυβερνητική αισιοδοξία ο δικός μας Σάκης Παπαδόπουλος,ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να κυρωθεί Δήλωση βόμβα πριν από λίγες ημέρες(22/9)έκανε,κόντρα στη κυβερνητική αισιοδοξία ο δικός μας Σάκης Παπαδόπουλος,ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να κυρωθεί Rating: 0

Ο “λαγός” Σάκης Παπαδόπουλος και τα λαγωνικά….

Ο “λαγός” Σάκης Παπαδόπουλος και τα λαγωνικά….

Δήλωση βόμβα πριν από λίγες ημέρες(22/9)έκανε,κόντρα στη κυβερνητική αισιοδοξία ο δικός μας Σάκης Παπαδόπουλος,ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να κυρωθεί στη παρούσα βουλή.

Τα λεγόμενα του Τρικαλινού βουλευτή,δεν ήρθαν τυχαία και έχουν πολλούς αποδέκτες.

Λειτουργώντας ως λαγός της κυβέρνησης,όπως μας έχει συνηθίσει πολλάκις το τελευταίο διάστημα,κινδυνολογώντας περί ενδεχόμενης αποτυχίας στη ψήφιση στη βουλή της επίμαχης συμφωνίας,συσπειρώνει τους βουλευτές που έχουν ταχθεί υπέρ της λύσης του Μακεδονικού.

Επίσης τρομοκρατεί την αντιπολίτευση,επισημαίνοντας ότι τη καυτή πατάτα του εθνικού θέματος,θα τη παραλάβει μαζί με την εξουσία,ενώ στέλνει μήνυμα εις την αλλοδαπήν,ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση μπορεί και θέλει να επιλύσει το ζήτημα.

Πολύτιμος συνεργάτης λοιπόν του Αλέξη ο κ.Παπαδόπουλος και είναι σίγουρο ότι ο πρωθυπουργός θα τον ανταμείψει προσεχώς,αν δεν τον νικήσουν στις εσωκομματικές ίντριγκες τα λαγωνικά.

Μαυρογιαλούρος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή