Ο λύκος κι αν εγέρασε…! Reviewed by Momizat on . Τον Βορίδη το θυμόμαστε από τα ακροδεξιά νιάτα του. Μετά από την πορεία από Καρατζαφέρη κλπ κόπιασε στην ΝΔ και άρχισε να το παίζει...σοβαρός και καλά! Αμ δε! Ο Τον Βορίδη το θυμόμαστε από τα ακροδεξιά νιάτα του. Μετά από την πορεία από Καρατζαφέρη κλπ κόπιασε στην ΝΔ και άρχισε να το παίζει...σοβαρός και καλά! Αμ δε! Ο Rating: 0

Ο λύκος κι αν εγέρασε…!

Ο λύκος κι αν εγέρασε…!

Τον Βορίδη το θυμόμαστε από τα ακροδεξιά νιάτα του. Μετά από την πορεία από Καρατζαφέρη κλπ κόπιασε στην ΝΔ και άρχισε να το παίζει…σοβαρός και καλά!

Αμ δε! Ο λύκος και αν έγέρασε…!

Διαβάζω ότι ετοιμάζει σχέδιο απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας, με εξωφρενικές προϋποθέσεις (οικονομικές, εκπαιδευτικές, κα), που θα καταστήσει την πολιτογράφηση αλλοδαπών ως Έλληνες …απλά αδύνατη.

Δεν θα πω το τετριμμένο αλλά αληθές ότι Έλληνας γίνεσαι..δεν γεννιέσαι, θα πω μόνο ότι όλη η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να αποκρούσει τέτοιου είδους επικίνδυνα … Αρεια όνειρα!!

Περιμένω να δω την αντίδραση του Μητσοτάκη!

Πάτρας Παναγιώτης

Σχόλια (1)

  • ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ

    Στην ΕΕ ο πολιτογραφούμενος θα πρέπει να αποδεικνύει ότι διαβιώνει αυτόνομα στη χώρα, χωρίς τη χρήση επιδομάτων από το κοινωνικό σύστημα, με τις όποιες λογικές εξαιρέσεις. Αυτό έχουν νομοθετήσει ήδη οι άλλες χώρες, αλλά στην Ελλάδα έχουμε τα επιδόματα για όλους σε βάρος των κορόιδων…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή