Ο Μαγκάρετ κι ο αδελφός του Reviewed by Momizat on . Τριάντα χρόνια έχουν να μιλήσουν και βρίσκονται στα μαχαίρια για οικονομικούς λόγους. Ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο αδελφός του Βαίος είναι πια δυο ξένοι, μετά από Τριάντα χρόνια έχουν να μιλήσουν και βρίσκονται στα μαχαίρια για οικονομικούς λόγους. Ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο αδελφός του Βαίος είναι πια δυο ξένοι, μετά από Rating: 0

Ο Μαγκάρετ κι ο αδελφός του

Ο Μαγκάρετ κι ο αδελφός του

Τριάντα χρόνια έχουν να μιλήσουν και βρίσκονται στα μαχαίρια για οικονομικούς λόγους. Ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο αδελφός του Βαίος είναι πια δυο ξένοι, μετά από τη διαμάχη που είχαν με ένα νυχτερινό μαγαζί που δεν πήγε καλά.

Ο Βάιος Μαργαρίτης, που είναι επίσης τραγουδιστής, μίλησε για τη διαμάχη του με τον διάσημο τραγουδιστή στην Espresso αποκαλύπτοντας: “Εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τον αδελφό μου δεν έχουμε καμιά σχέση. Γεγονός που οφείλεται σε μια οικονομική ρήξη, η οποία δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του \’70”.

Ο ίδιος εξηγεί πως το 1978-79 ο Γιώργος Μαργαρίτης ήθελε να ανοίξει ένα νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα, αλλά δεν μπορούσε να βγάλει την άδεια στο όνομά του και ζήτησε τη βοήθεια του Βάιου. Εκείνος μπήκε μπροστά, αλλά το μαγαζί δεν πήγε καλά και πνίγηκε στα χρέη.

“Για μια δεκαετία δούλευα για να πληρώνω τα χρέη του μαγαζιού… Τα καλύτερά μου χρόνια είχα να ασχοληθώ με τα χρωστούμενα του κυρίου και όχι να αφοσιωθώ και στη δική μου καριέρα. Ε από τότε δεν μιλάμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή