Ο Μαδούρο δηλώνει πρόθυμος να συναντηθεί με τον Τραμπ Reviewed by Momizat on . Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ παρά «τις τεράστιες διαφορές» που χωρίζουν τ Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ παρά «τις τεράστιες διαφορές» που χωρίζουν τ Rating: 0

Ο Μαδούρο δηλώνει πρόθυμος να συναντηθεί με τον Τραμπ

Ο Μαδούρο δηλώνει πρόθυμος να συναντηθεί με τον Τραμπ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ παρά «τις τεράστιες διαφορές» που χωρίζουν τις δύο χώρες.

«Είμαι πρόθυμος να ανταλλάξω χειραψία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και να συζητήσω μαζί του για τις διμερείς μας διαφορές και τα προβλήματα στην περιοχή μας», δήλωσε ο Μαδούρο κατά τη μακροσκελή ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Την Τετάρτη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι θα ήταν πρόθυμος να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βενεζουέλας, αν κάτι τέτοιο θα βοηθούσε τη χώρα αυτή, αφήνοντας ταυτόχρονα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή