Ο Μαδούρο υποστηρίζει ότι θα παραμείνει πρόεδρος μέχρι το τέλος της θητείας του το 2025 Reviewed by Momizat on . Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει το αξίωμά του μέχρι το τέλος της δεύτερης προεδρικής του θητείας, το 2025. «Θα συνεχίσ Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει το αξίωμά του μέχρι το τέλος της δεύτερης προεδρικής του θητείας, το 2025. «Θα συνεχίσ Rating: 0

Ο Μαδούρο υποστηρίζει ότι θα παραμείνει πρόεδρος μέχρι το τέλος της θητείας του το 2025

Ο Μαδούρο υποστηρίζει ότι θα παραμείνει πρόεδρος μέχρι το τέλος της θητείας του το 2025

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει το αξίωμά του μέχρι το τέλος της δεύτερης προεδρικής του θητείας, το 2025.
«Θα συνεχίσω να διευθύνω τη χώρα όλα τα χρόνια που θα πρέπει να κυβερνήσω ως πρόεδρος της δημοκρατίας μέχρι το 2025, με την υποστήριξη της κοινωνίας των πολιτών και του στρατού» ανέφερε ο Μαδούρο, απευθυνόμενος στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Ο πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης μια νέα μεταρρύθμιση κατά της διαφθοράς στη Βεζενουέλα.

«Ζητώ την υποστήριξή σας για τη διενέργεια αυτής της μεταρρύθμισης για την καταπολέμηση της διαφθοράς, προκειμένου να προσδιορίσουμε νέους τύπους εγκλημάτων και νέους τύπους ποινών, καθώς και να αναβαθμίσουμε τις ποινές για όλα τα εγκλήματα» δήλωσε ο Μαδούρο.

Ανακοίνωσε τη δημιουργία της εθνικής κεντρικής υπηρεσίας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, η οποία θα είναι υπεύθυνη τόσο για τις έρευνες για εγκλήματα διαφθοράς όσο και για τις ποινές τους.

Οι παρατηρήσεις έγιναν εν μέσω της τρέχουσας πολιτικής κρίσης στη Βενεζουέλα.

Την Τρίτη, η αντιπολιτευόμενη Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας υιοθέτησε μια δήλωση που υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος Μαδούρο είναι σφετεριστής. Την Τετάρτη, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαΐδο αυτοαναγορεύθηκε προσωρινός πρόεδρος της χώρας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αργεντινή, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Χιλή και η Κολομβία, μεταξύ άλλων, αναγνώρισαν τον Γκουαΐδο ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας, ενώ άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ρωσίας και του Μεξικού, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο Μαδούρο.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή