Ο ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ Σάββατο 7 Μαιου στον Μανδραγόρα Reviewed by Momizat on . «Ανάποδη Ψυχή», ονομάζεται η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Μάκη Σεβίλογλου, ο οποίος έχει να μας παρουσιάσει δικές του συνθέσεις από το 2010, όταν πρωτοσυν «Ανάποδη Ψυχή», ονομάζεται η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Μάκη Σεβίλογλου, ο οποίος έχει να μας παρουσιάσει δικές του συνθέσεις από το 2010, όταν πρωτοσυν Rating: 0

  Ο ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ Σάββατο 7 Μαιου στον Μανδραγόρα

  Ο ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ Σάββατο 7 Μαιου στον Μανδραγόρα

«Ανάποδη Ψυχή», ονομάζεται η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Μάκη Σεβίλογλου, ο οποίος έχει να μας παρουσιάσει δικές του συνθέσεις από το 2010, όταν πρωτοσυνεργάστηκε με την Ολλανδική εταιρεία SILVOX, για τις ανάγκες του album «Άγκυρες». Πρόκειται για ένα δίσκο με 13 δικές του συνθέσεις, (12 τραγούδια και ένα μουσικό θέμα), όπου τους στίχους, έχουν γράψει ο ίδιος σε εφτά τραγούδια, ο Γιώργος Κορδέλλας σε ένα, η Μαρία Μουτσάκη σε τρία και η Ζήνια Καταπότη σε ένα.
Το Σάββατο 7 Μαϊου, θα γίνει παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς, στη μουσική σκηνή Μανδραγόρας στα Τρίκαλα. Θα μιλήσουν η Μαρία Μουτσάκη που συμμετέχει και στιχουργικά στην «Ανάποδη ψυχή», ο δημοσιογράφος Χρήστος Κοντός και ο συνθέτης.

 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει βραδυά όπου ο Μάκης Σεβίλογλου κι οι συνεργάτες του Μάριος Μακρής και Δημήτρης Κίτσιος θα παρουσιάσουν τραγούδια του δίσκου, παλιότερες συνθέσεις του ίδιου, αλλά και γνωστά τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή….

Έναρξη : 22:30
Είσοδος : 7 ευρώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή