Ο Μητσοτάκης «έκοψε» τον υιό Τραγάκη από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια Reviewed by Momizat on . Η πολιτική έλαβε τέλος για τον Γιάννη Τραγάκη, ενώ όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, ανάλογη πορεία προδιαγράφεται και για τον υιό του, Παναγιώτη και μάλ Η πολιτική έλαβε τέλος για τον Γιάννη Τραγάκη, ενώ όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, ανάλογη πορεία προδιαγράφεται και για τον υιό του, Παναγιώτη και μάλ Rating: 0

Ο Μητσοτάκης «έκοψε» τον υιό Τραγάκη από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια

Ο Μητσοτάκης «έκοψε» τον υιό Τραγάκη από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια

Η πολιτική έλαβε τέλος για τον Γιάννη Τραγάκη, ενώ όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, ανάλογη πορεία προδιαγράφεται και για τον υιό του, Παναγιώτη και μάλιστα πριν καν ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στον πολιτικό στίβο.

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές, σημειώνει η ΝΔ με ανακοίνωσή της, η οποία καταλήγει αναφέροντας πως «δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».

Σχόλια (6)

 • Πελεκυς

  Έλα και Τρίκαλα Κυριάκο να πάρεις κεφάλια:
  1) Τον γιό του Σωτήρη Χατζηγάκη τον Μικέλη.
  2) Τον γιό του Σκρέκα τον Κώστα που είναι ήδη Βουλευτής
  3) Ενδεχόμενη υποψηφιότητα παιδιών του Ηλία Βλαχογιάννη.
  Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν.
  Ή όλοι ή κανένας.
  Λόγοι υπάρχουν.
  Απόφαση χρειάζεται.

  Απάντηση
 • dexios

  Στα Τρίκαλα σίγουρος υποψήφιος είναι μόνο ο Σκρέκας.Μπορεί να υπάρχουν 5 υποψήφιοι που θα πολιτευτούν για πρώτη φορά.Με 67 χρόνους, 61 χρόνους κλπ κλπ δεν ανεβαίνει το κόμμα.

  Απάντηση
 • Εύγε

  Ευκαιρία να απαλλαγεί η ΝΔ από τα βαρίδια του παρελθόντος.
  Αλλιώς δεν βλέπει προκοπή.
  Να μπει οξυγόνο στο κόμμα και να φύγει η ναφθαλίνη.

  Απάντηση
 • Μ.Κ

  Στο ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι ο Σκρέκας,ο Μιχαλακης και 4 νέα άτομα.Θα πάρει 40% η ΝΔ στα Τρίκαλα.Ο Λιάκος,Ταμήλος,Λιούτας δεν θα είναι μέσα.Ας παίξουν δηλωτή.

  Απάντηση
 • Φ.Κ.

  dexie με τον Κυριακο σιγουρος δεν είναι κανένας.
  Τα εθνικά ταματα στο ναό του Σωτήρος δεν θα τον σωσουν.
  Η γαλάζια Λαρκο και οι οικογενειακοι διορισμοι δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον Μητσοτακη να τον ξαναεμπιστευτει.
  Γιατί αυτός να ξαναγινει βουλευτής;
  Ο γιος του Τραγακη θα πάρει πολλούς μαζί του .

  Απάντηση
 • Όλοι δουλεύουν για το ΣΥΡΙΖΑ;

  Άλλη μια μακρά περίοδος εσωστρεφειας της αντιπολίτευσης, ερχεται ,που θα ξελασπωσει την Κυβέρνηση και θα στρέψει τα φώτα της δημοσιότητα στη φαγωμαρα της ΝΔ.
  Η επιλογή του χρόνου δεν ήταν η κατάλληλη και ο Κυριάκος μάλλον δεν ταιριάζει για αρχηγός της συντηρητικης παράταξης. Το κόμμα αυτό δεν αλλάζει εύκολα. Πιο εύκολα αλλάζουν οι αρχηγοί στο κόμμα.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή