Ακούγεται ότι ο Μητσοτάκης θα προτείνει τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αφενός για να μαζέψει τους δεξιούς που του κάνουν νερά τελευταία. Αφετέρου, γιατί η Σακελλαροπούλου δεν τραβάει σε καμία πολιτική φυλή, πλην των γατόφιλων.
Ως γνήσιος οπαδός του καλτ, στηρίζω ανεπιφύλακτα. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για ΠτΔ. Ένα αληθινό κόσμημα για μια δια-κοσμητική θέση.
Ο ΚΚ ενσαρκώνει το Ιδεώδες Εγώ του μέσου δεξιού: πληθωρικός αλλά και ανεπιτήδευτος, υπερδραστήριος σαν τη χελώνα, ένας λαϊκός ηδονιστής. Χαλαρά, η επιτομή του μεσογειακού ευδαιμονισμού!
Αλλά ο ΚΚ δεν εκφράζει μόνο τον μέσο δεξιό, εκφράζει και τον μέσο Έλληνα, ακόμα και τους κομμουνιστές.
Μήπως δεν ήταν η διακυβέρνηση του ό,τι πιο κοντινό έχει φτάσει η ανθρωπότητα στο κομμουνιστικό ιδανικό: από τον καθένα σύμφωνα με τις δυνατότητές του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του»;
Μήπως δεν ήταν η διακυβέρνησή του η καλύτερη, η πιο πλούσια, η πιο περήφανη στιγμή του έθνους, με το Euro μας, τους Ολυμπιακούς μας, τη Eurovision μας;
Τι σημασία έχει αν όλα αυτά έγιναν με δανεικά; Σημασία έχει ότι τα ζήσαμε!
Η αποταμίευση είναι για πρωκτικούς λαούς – σαν τους Γερμανούς. Εμείς είμαστε στοματικοί.
Στων Βλάχικων την ολότσικνη ράχη, περπατεί η λόρδα μονάχη…
Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Κώστας Καραμανλής δεν θα μας θυμίζει μόνο τα περασμένα μεγαλεία. Θα προεικονίζει και ένα καλύτερο μέλλον, έναν άλλον κόσμο που είναι εφικτός.
Εκεί όπου οι Έλληνες θα έχουν ξεφύγει από το κάτεργο της ανάγκης και θα έχουν στρογγυλοκαθίσει για τα καλά στο βασίλειο της ελευθερίας.
Ο Κώστας Καραμανλής είναι το εθνικό πρόσωπο της ουτοπίας, ο κομμουνισμός με ελληνικά χαρακτηριστικά.
Δημήτρης Τσίρκας
Έτσι θ’αχουμε δύο “ξεφτερια” στην κορυφή της εξουσίας!!
Να τι έφταιγε, και δεν πήγαινε η χώρα εμπρός!!!!
Αυτός που χρεοκόπησε την Ελλάδα ,ήλθε η στιγμή να τον επιβραβεύσουμε και να τον κάνουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ..
Λάθος φίλε μου. Τη χώρα τη χρεοκόπησε ο Τσίπρας με το τρίτο μνημόνιο. Για όλα τα κακά αυτός πταίει. Και για την αύξηση των τιμών, ειδικά του ρεύματος.
ΥΓ. Αντικαθιστώ για λίγο το ΣΧΟΛΙΟ που λείπει σε διακοπές.
Τη χώρα χρεοκόπησαν Ανδρέας, Κωστάκης και Γεωργάκης. Ο Αλέξης μας φόρτωσε το 3ο αχρείαστο και χειρότερο μνημόνιο, όταν βγαίναμε από το 2ο.
Μα τα είπα εγώ ρε φίλε, κάνε τα μπάνια σου. Απλώς ξέχασα το αχρείαστο.
ΥΓ. Όταν ο Κούλης προτείνει τον Κωστάκη για πρόεδρο, εγώ θα είμαι εδώ, να σε θυμίζω τις μέρες τις παλιές…
Ο Κούλης είναι πονηρός.
Θα προτείνει τον Κωστάκη για πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα σπάσει το δίδυμο που έχει τώρα με τον Σαμαρά, γιατί το φοβάται το κακό.
1. Εσωκομματικός πόλεμος γιοκ.
2.Τον Αντώνη δεν θα τον βάλει στο παιχνίδι, για τους γνωστούς λόγους του παρελθόντος και δεν τον αφήνει κι η Ντόρα.
3.Θα έρθουν και οι δυσαρεστημένοι από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ εκεί κάπου τον Οκτώβρη και έτσι θα συνεχίσει να είναι κυβέρνηση χωρίς αντίπαλο.
4.Η αριστερά αντί να ενωθεί, θέλει να φτιάξει κι άλλα κόμματα, διασπάται περισσότερο.
Συμπέρασμα : Κυβέρνηση ΝΔ για τα επόμενα 15 χρόνια τουλάχιστον χαλαρά.