Ο Μικρός Πρίγκιπας στα Τρίκαλα! Reviewed by Momizat on . Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων Γαλλοφωνία 2015, υποδέχεται στη Θεσσαλία την ομάδα θεάτρου « Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων Γαλλοφωνία 2015, υποδέχεται στη Θεσσαλία την ομάδα θεάτρου « Rating: 0

Ο Μικρός Πρίγκιπας στα Τρίκαλα!

Mikros Prigipas

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων Γαλλοφωνία 2015, υποδέχεται στη Θεσσαλία την ομάδα θεάτρου «Μικρός Βορράς» και παρουσιάζει το μαγικό ταξίδι του «Μικρού Πρίγκιπα», του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ στους μικρούς του φίλους.

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» ταξιδεύει και στα Τρίκαλα στο Μύλο Ματσόπουλου, το Σάββατο 21 Μαρτίου, για δύο παραστάσεις, στις 11:30 και στις 17:00.Ο «Μικρός Πρίγκιπας» θα γνωρίσει τα μικρά παιδιά, με το μοναδικό στον κόσμο τριαντάφυλλό του, και θα πάρει τους μικρούς μαθητές συνοδοιπόρους σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες με βασιλιάδες, γεωγράφους και αλεπούδες.

Μπροστά στα μάτια τους θα ξεδιπλωθεί ένας γοητευτικός και παραμυθένιος κόσμος, σε μια παράσταση γεμάτη ήχους, μουσική, χρώματα, μεταμορφώσεις και μάσκες.Ο «Μικρός Πρίγκιπας» υπενθυμίζει θεμελιώδεις αξίες, όπως η φιλία, η αγάπη και η υπευθυνότητα.Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο γνωστός σκηνοθέτης και δάσκαλος θεάτρου, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, Τάσος Ράτζος (επισυνάπτουμε βιογραφικό).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή