"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Ο Μιχάλης Ζιάγκας, ο Γώργος Τράγκας και τα Rafale

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ουδέποτε στη νεότερη ιστορία της Ψωροκώσταινας μια παραλαβή αμυντικού υλικού δεν έτυχε τόσης προβολής στα εγχώρια ΜΜΕ, όπως αυτής της έλευσης των Γαλλικής κατασκευής και προέλευσης αεροσκαφών Rafale.


Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός που τροφοδοτείται με άφθονο κρατικό χρήμα, έδωσε για άλλη μια φορά “τα ρέστα του” στη προσπάθειά του να επισκιάσει τις αρνητικές εντυπώσεις από την ακύρωση του East med.

Την ίδια στιγμή το δυστυχές πόπολο που αδυνατεί να ανταποκριθεί τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς της ενέργειας, εκστασιάζεται με τη πρόσφατα αποκαλυφθείσα μυθική περιουσία, του μακαρίτη πια μέντορά του στην ενημέρωση Γ. Τράγκα.


Ενός μιντιακού αστέρα, που η λάμψη του ανέτειλε την εποχή του Χέρφιλντ το μακρινό 1988, όταν διαστρέβλωνε τα ιατρικά ανακοινωθέντα για την υγεία του Ανδρέα Παπανδρέου προκαλώντας τη μήνη του τότε στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Μιχάλη Ζιάγκα, με τις φήμες εκείνες τις ημέρες να αναφέρουν για κωμικές καταστάσεις στο περίβολο του νοσοκομείο – με κυνηγητό και ξυλοδαρμό – του τότε ανταποκριτή του Ελεύθερου Τύπου.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα επί συγκυβέρνησης Τζαννή.Τζαννετάκη με τον νόμο 1866/1989 και παρά τις προφητικές αντιρρήσεις του ενός εκ των εταίρων της αειμνήστου Χαρ. Φλωράκη, άνοιγε ο δρόμος για τη χειραγώγηση του δημοσίου βίου από τη διαπλοκή με την άναρχη αδειοδότηση των ιδιωτικών ΜΜΕ.


Εν τέλει σήμερα, με τους θεσμούς διαβρωμένους και τη πολιτική ζωή του τόπου απόλυτα εξαρτώμενη από τους “υπηρέτες της ενημέρωσης”, μόνο ο λαός με τη ψήφο και τις προτιμήσεις του μπορεί να σπάσει το απόστημα που νοθεύει τη Δημοκρατία μας.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης