Ο Μιχάλης Ταμήλος κινητοποιεί κόσμο για τη συγκέντρωση Σαμαρά στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας, προκειμένου να κινητοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής Φαρκαδό Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας, προκειμένου να κινητοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής Φαρκαδό Rating: 0

Ο Μιχάλης Ταμήλος κινητοποιεί κόσμο για τη συγκέντρωση Σαμαρά στη Λάρισα

Ο Μιχάλης Ταμήλος κινητοποιεί κόσμο για τη συγκέντρωση Σαμαρά στη Λάρισα

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας, προκειμένου να κινητοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής Φαρκαδόνας για να προσέλθουν στη Λάρισα όπου θα μιλήσει το απόγευμα σε πολιτική συγκέντρωση ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Τον βουλευτή της Ν.Δ., υποδέχθηκε θερμά ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, ο οποίος μαζί με κλιμάκιο δημοτικών συμβούλων και προέδρων τοπικών κοινοτήτων συνόδευσε τον κ. Ταμήλο σε επισκέψεις που έγιναν σε καταστήματα της Φαρκαδόνας και στη λαϊκή αγορά, προκειμένου να ζεσταθεί το κλίμα και να προετοιμαστεί η υποδοχή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Λάρισα.

Στη συνέχεια η «γαλάζια ομήγυρη» παρακάθισε σε καφετέρια της Φαρκαδόνας για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της κινητοποίησης για την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. αλλά και για να ανταλλάξουν απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή