"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

8.8 C
Trikala

Ο Μιχάλης Ταμήλος να μας πει ποιο τιμολόγιο να διαλέξουμε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι αλήθεια πως ο Μιχάλης Ταμήλος δεν θεωρεί το ρεύμα κοινωνικό αγαθό.

Είχε με περισσή σιγουριά ξεκαθαρίσει πριν από μερικά χρόνια καλώντας μας, στην ανάγκη, να ζήσουμε με λάμπες, όπως συνέβαινε στις αρχές του περασμένου αιώνα. 

Ίσως η αύξηση του ρεύματος να είναι για το καλό μας.

Όπως με τα μνημόνια.

Μιχάλη μου , μας έχουν πάρει τη χώρα.

Η Ελλάδα τελείωσε.

Ποιο ρεύμα , ποιο νερό και ποιος αέρας;

Με την Ελλάδα στον 13ο χρόνο από την χρεοκοπία, με τέσσερα Μνημόνια -κατ’ άλλους πέντε-, το χρέος στον Θεό, και την δημόσια περιουσία υποθηκευμένη για 99 χρόνια.

Μιχάλη μου μοίρασε γκαζόλαμπες στο λαό

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να μας πει κι αυτός ο έρμος…..?
    Κάηκαν όλοι τους, τσουρουφλίστηκαν. Τουμπεκί ψιλοκομμένο. Εξάλλου αν δεν πληρωθεί, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, δεν θα μας πει ποιο χρώμα να διαλέξουμε….

  2. Από τότε που ο Ταμήλος έφυγε από βουλευτής σταμάτησε και η εκπομπή με τους AMMAN..σε κάθε εκπομπή έπαιζε και μία μ@κ@κί@ του Ταμήλου..τώρα το έχει δεί πολιτικός αναλυτής και κάθονται τα χαϊβάνια και τον ακούνε..

  3. Ως original βλάχος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο παρελθόν, θα έχει τρόπους έξυπνους για την επιλογή του χρώματος. Θα μας τους αποκαλύψει άραγε?

  4. Πολλά ζητάτε από τον Ταμήλο..?αυτός βαριότανε που κάθονταν στις επιτροπές και μάλιστα απλήρωτος,θα σας πει και τι χρώμα τιμολόγιο να διαλέξετε ?ο τζάμπας πέθανε για τον Μιχαλάκη..

  5. Είναι ρομαντικός. Το δείχνει και φαίνεται. Δεν θα έχει ούτε γκαζόλαμπες, είναι πολυτέλεια για αυτόν…..κεριά μόνο κεριά, αυτή είναι η λύση!!!

  6. Μια φορά και ένα καιρό ο Ταμήλος ήτανε τζίνι ..πάει στον πρώτο πολίτη και τον ρώτησε τι θέλεις να σε κάνω και αυτός είπε να έχω νερό που είναι δημόσιο αγαθό.. μετά πάει σε δεύτερο πολίτη και τον ρώτησε τι θέλεις να σε κάνω και αυτός απάντησε θέλω να έχω ηλεκτρικό ρεύμα..δίνει μια με το μαγικό ραβδί ο Ταμήλος και γέμισε παντού τουλούμπες και γκαζόλαμπες…αυτό τον άνθρωπο οι πολίτες τον κάνανε δήμαρχο και βουλευτή..τι να πω???

  7. Ο Ταμήλος από ότι ξέρω έχει βάλει στο σπίτι του “τον έξυπνο μετρητή”..καταναλώνεις ρεύμα και μετά σε φωνάζει η ΔΕΗ και σου δίνει επιστροφή χρημάτων…έτσι είναι μαθημένος..

  8. Άντε ρε Ταμήλο,εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει ,πες μας τι τιμολόγιο να διαλέξουμε?εγώ σαν ΝΔκράτης διάλεξα το μπλέ.έκανα καλά?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης