Ο Μιχάλης Ταμήλος στην πανευρωπαϊκή διάσκεψη για την οδικη ασφαλεια Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, θα συμμετάσχει στην Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη  που διοργανώνει το Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, θα συμμετάσχει στην Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη  που διοργανώνει το Rating: 0

Ο Μιχάλης Ταμήλος στην πανευρωπαϊκή διάσκεψη για την οδικη ασφαλεια

Ο Μιχάλης Ταμήλος στην πανευρωπαϊκή διάσκεψη για την οδικη ασφαλεια

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, θα συμμετάσχει στην Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη  που διοργανώνει το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο Ζάππειο Μέγαρο, αύριο Παρασκευή 9 Μαΐου 2014.

Η Διάσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ημέρας οδικής ασφάλειας, από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Η Διάσκεψη με θέμα «Ασφαλείς και Έξυπνες Υποδομές», θα φέρει σε επαφή εμπειρογνώμονες οδικής ασφάλειας, ενδιαφερόμενα μέλη και πολιτική ηγεσία και θα τους δώσει την ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να συζητήσουν τους τρόπους για να συνεχιστεί η βελτίωση της ευρωπαϊκής οδικής ασφάλειας.

Αφήστε το σχόλιο σας