Ο Μιχάλης Ταμήλος στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Reviewed by Momizat on . Στο Αμφιθέατρο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε το 4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Στα πλαίσια του Συνεδρίου και στην ενότη Στο Αμφιθέατρο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε το 4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Στα πλαίσια του Συνεδρίου και στην ενότη Rating: 0

Ο Μιχάλης Ταμήλος στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Ο Μιχάλης Ταμήλος στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Στο Αμφιθέατρο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε το 4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Στα πλαίσια του Συνεδρίου και στην ενότητα «Νέες ψηφιακές υποδομές και Υπηρεσίες στους πολίτες», συμμετείχε ως ομιλητής ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, αναπτύσσοντας το θέμα : «Οι ψηφιακές υπηρεσίες της Δημόσιας – Κεντρικής Διοίκησης».

sinderio_ilektr.diak.

Ο κ. Ταμήλος στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στις αναγκαίες προϋποθέσεις λειτουργίας της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στη χώρα, οι οποίες πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από το κράτος προς τους συναλλασσόμενους μ’ αυτό, πολίτες της χώρας.

Με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου, η οργανωτική επιτροπή ευχαρίστησε με επιστολή της, τον κ. Ταμήλο για τη συμμετοχή του στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και για την ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη τοποθέτησή του.

(Από το πολιτικό γραφείο)

sinderio_ilektr.diak.1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή