Ο Μιχ. Ταμήλος υποδέχθηκε το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων στη Βουλή Reviewed by Momizat on . Τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων και τους συνοδούς-καθηγητές τους, υποδέχθηκε στη Βουλή, σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων και τους συνοδούς-καθηγητές τους, υποδέχθηκε στη Βουλή, σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Rating: 0

Ο Μιχ. Ταμήλος υποδέχθηκε το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων στη Βουλή

Ο Μιχ. Ταμήλος υποδέχθηκε το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων στη Βουλή

Τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων και τους συνοδούς-καθηγητές τους, υποδέχθηκε στη Βουλή, σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων ξεναγήθηκαν από τον κ. Ταμήλο στους χώρους του Κοινοβουλίου και περιηγήθηκαν στον Εκθεσιακό Χώρο της Βουλής, όπου ο βουλευτής αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του κτιρίου και τις σημαντικές προσωπικότητες που υπηρέτησαν στο Κοινοβούλιο .

Στη συνέχεια, ο κ. Ταμήλος μίλησε στους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων, στην αίθουσα της  Βιβλιοθήκης της Βουλής, για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, τον τρόπο ψήφισης των νομοσχεδίων και το έργο των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή