Ο Μ. Ταμήλος στο 3ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, παραβρέθηκε στο 3ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου, αποδεχόμενος την πρό Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, παραβρέθηκε στο 3ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου, αποδεχόμενος την πρό Rating: 0

Ο Μ. Ταμήλος στο 3ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών

Ο Μ. Ταμήλος στο 3ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, παραβρέθηκε στο 3ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου κ. Χρήστου Βράκα.

Η επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Ονείρων Έπαυλις», σε μία κατάμεστη αίθουσα από τους νεολαίους του Γαρδικίου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ορεινής πατρίδας τους.

Ο κ. Ταμήλος συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Βράκα και τα μέλη του Συλλόγου για τα θέματα που απασχολούν τη νεολαία του Γαρδικίου. Οι νέοι του Γαρδικίου ανέλυσαν στον βουλευτή της Ν.Δ. τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού τους, ενώ ο βουλευτής της Ν.Δ., από την πλευρά τους συγχάρηκε για την προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή