Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός…Δήμαρχος είναι αλλιώς!  Reviewed by Momizat on . Σε πυρετωδεις ρυθμούς τα συνεργεια του Δήμου Πύλης εργάζονται το τελευταίο διάστημα για την κοπή των χορτων, τον καθαρισμό κοινοχρηστων χώρων και την αλλαγή των Σε πυρετωδεις ρυθμούς τα συνεργεια του Δήμου Πύλης εργάζονται το τελευταίο διάστημα για την κοπή των χορτων, τον καθαρισμό κοινοχρηστων χώρων και την αλλαγή των Rating: 0

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός…Δήμαρχος είναι αλλιώς! 

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός…Δήμαρχος είναι αλλιώς! 

Σε πυρετωδεις ρυθμούς τα συνεργεια του Δήμου Πύλης εργάζονται το τελευταίο διάστημα για την κοπή των χορτων, τον καθαρισμό κοινοχρηστων χώρων και την αλλαγή των καμμενων λαπτηρων. 

 Ειδικότερα στη Δημοτική Ενότητα Γομφων έβγαλαν καπνό οι μεσινεζες και αντάριασαν από τον κουρνιαχτό οι σκούπες. Οι εργάτες καθαριότητας δουλεύουν στα κόκκινα δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.
 Όλα αυτά λόγω του ερχομου του Πάσχα `η εξαιτίας του υποψηφίου  από την Πηγή του Θοδωρα Χήρα; 
 Οι πιο ψαγμένοι όμως βρίσκουν σε αυτό το υπερβολικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Κώστα Μαραβα την θέληση του να δείξει τα δόντια του στον γιατρό Θοδωρα Χήρα που εκδηλωσε ενεργό ενδιαφέρον για τη θέση του Δημάρχου Πύλης.
 Και όσο πυκνώνουν οι τάξεις του Θ. Χήρα από νέους ανθρώπους αλλά και  από πρωην υποστηρικτές τόσο του Μαραβα όσο και του Κουφογαζου οι εργάτες παίρνουν εντολές για εντατικοποιηση της δουλειάς τους, για να βγάλουν τον Δήμαρχο Κώστα Μαραβα ασπροπρόσωπο.
 Βέβαια οι δημοτες χαίρονται από αυτή την κόντρα και ωφελούνται από το νοικοκυρεμα. Ως πότε όμως θα κρατήσει αυτό; Θα αντεξουν τα συνεργεία στην πίεση ; 
 Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός…Δήμαρχος είναι αλλιώς! 
Δ.Δ.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή